Thursday, February 21, 2013

AKU & HIDUP | EDDYSYROL.BLOGSPOT.COM


PENGIKLANAN

Hari ni nak perkenalkan satu blog kat korang semua pembaca setia blog hazwanhairy.com. Nak review tak berapa nak pandai sangat komen so perkenalkan saja lah. Blog yang di maksudkan ada blog eddysyrol.blogspot.com the official blogsite of Eddy Syrol .


Korang mesti dah pernah dengar dan tengok blog ni kan? Jejaka kacak Anak kelahiran Kota Belud Sabah. Kepada korang yang nak kenal rakan blogger baru yang baik hati ni boleh segera follow beliau. Dah lama dah aku kenal ngan eddy ni cuma x bekesempatan lagi nak jumpa insyallah bulan 9 nanti sampai Kota Kinabalu.

Blog yang simple dan padat dengan isi boleh buatkan korang santai-santai petang bila baca entry beliau.Seorang yang agak jiwang bila berkata-kata kalau korang tak caya tengok sendiri blog beliau..hehe..Maaf eddy terpaksa cakap anda jiwang..hahaha...

Follow sini ----> http://eddysyrol.blogspot.com/



Notakaki hazwanhairy : Tiada kata-kata lain melainkan ungkapan " Busy" hanya mampu ku ucapkan..heee

30 comments:

AyueJean AJ said...

Seeerrrrraaaaannnngggggg!!!!!!
Hehehhehehe..

Shaqir Ir Manz said...

fulamak pokcik!!! wink2

yana aina said...

Tiada kata-kata lain melainkan ungkapan "terbaikk" hanya mampu ku ucapkan..hehehehh

Mrs Velentine said...

bah mun ke sabah jangan lupa MV...

C.T.K said...

ehem..ensem jugk orgnye...nk ke knal ngan ct yg xhensem ni...hahaha

Kesuma Angsana said...

busy ye.,.. nnti free KA terjah blog ni ye

adzairdawati makdara said...

jom terkjah ke blognya beramai ramai

diana said...

jiwang2 ni mesti playboy..
heheh..jangan marah,,.gurau je..:P

Sue-Rya Qistina said...

jom terjah!
jiwang ye? kena tgk ni.
hehehehe
take ur time dik

Fendy said...

singgah blog...selalu gak singgah blog eddy ni

Dianaa said...

kejap lagi FD terjah blog dia :D

ayut said...

eh3x...jiwang??huhuhu

Remy hazza said...

nak kena pi terjah nie hairy.....

Potia CasadelaroSsa said...

haaa... bila otai mula mengulas... biar simple tp sambutan memuaskan... terbaik bro!

inche hlovate said...

BUSY ape Hery?? :P

Ain Riz said...

akan kuuu bom blog beliaau!! kehkeh

eddy syrol said...

mekaseh daun keladi tuan tanah (~_~)

nur emilya said...

Jom terjah!

deq noor said...

nak lambai-lambai ke blog beliau lh. hihi... :p

Si Matatajam said...

Nak terjah tak sempat lagi la...rindunya kat blog ni..

Cik Nur said...

ayuhh..terjah..!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Jom terjah.. jommmm

Izzati Suhaide said...

ok..agak boleh tahan la kekacakan dia...ha3.. :P

nnti sy serang dia punya blog..heee.. :D

NIA SI DRUMSTICK said...

dah lama follow sana..eheheh

Sally Yatiey said...

Terjahhhhh ;D

QasehnyaRania said...

ok terjah skrg ;)

Cik Fie said...

terjah ! :)

kisah si dairy said...

jom jejakkkk

baby comel said...

Sat sat nk p terjah jgk ni. Jiwang.. Mesti puitis orgnya kan :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....jom terjah dia...:)