Monday, February 25, 2013

BLOGSHOP AKSESORI CHINTAFIEZZASHOP


Untuk entry hari ni masih lagi buat promosi untuk blogshop chintafiezzashop yang menjual pelbagai aksesori untuk wanita. Kalau korang yang suka beli barang secara online ni saya cadangkan kat korang untuk beli di chintafiezzashop yang menawarkan harga yang berpatutan.

Menjual pelbagai barangan wanita seperti baju kurung moden, baju kurung lace, dress peplum, belt, blouse, baju muslimat, skirt,skinny jeans dan macam-macam lagi.. Anda semua boleh terus ke blog beliau ----> http://chintafiezzshoppe.blogspot.com/

Dibawah ni saya masukkan beberapa jenis koleksi yang ada dijual di chintafieezashop










okeh dah puas cuci mata? boleh korang segera dapatkan..heee


notakaki hazwanhairy : Ini iklan okeh buka saya yang jual ea ramai yang salah ingat saya jual. Kalau orang sewa iklan di blog saya ,saya akan buat entry promosi ikut pakej .Kalau berminat nak sewa PM untuk bulan depan punya..haaa mesti tak baca terus komen kan..kantoii !! haha



22 comments:

Sukma Haron said...

cantiknya...tentu harganya pun menarik...

lizaghani said...

cantik tapi mahal

lizaghani said...

cantik tapi mahal nau.xmampu den nak boli.ahaa

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..mcm2 ada. cantik pulak tu

Kesuma Angsana said...

cantik2 lah nnti kena terjah ni !

AyueJean AJ said...

Ni semua puncalah ni Hairy ni....
Heehheheheh..

C.T.K said...

untung lah mereka2 yang dh kerja, ct bru nk msuk bljr, kena beli brg belajar dlu...uwaaaaaaaaaaaaa


*eh hery, brape ringgit da sewa banner kt blog kamu?lpe..hihi

bai baizura said...

cantik baju die :)

inche hlovate said...

alamak hery..lambt sikit je..sya baru beli baju hari sabtu lepas..kalo tak beli lagi boleh gak usha sini..harga dia murah gak la

Syazana Zainn said...

iols baca sampai habis okeh.haha




selalunya kalau baju banyak beads mesti mahai ooo


tp cantik gak bebaju dia ni :)

kalau uols nak belanja, iols okey jek.hahaha

Orga said...

alang-alang dah nak dekat gaji ni, memang patut pun iklan macam ni diperhebatkan hery, dah tengah-tengah bulan nanti, payah dah, hehe...

Ain Riz said...

alahaii , cucui mate ajee lhaa .

Remy hazza said...

cantik2 baju nya hairy.......

Remy hazza said...

cantik2 bajunya hairy.....

Cik Nur said...

rambang mata tgk

KISAH SI DAIRY said...

nak kene singgah nie

Noraqilah Johari said...

serius cantik :) tapi, qiela mmg x blh la bli bju yg dh siap sbb bdn kecik sgt..xde saiz! huhu T_T kena bli saiz kanak2 :P

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

Khairul Zamri said...

harga xletak skali bro?

Dianaa said...

yang hitam tu cantik! :D

Mrs Velentine said...

cantiknya baju....huhu

Mieza Jhaa K said...

Yang warna hitam tu cantik

Cik Fie said...

baju tu cantik la :)