Friday, February 8, 2013

SIARAN LANGSUNG LIPUTAN SBB2013 MHI RTM1


LIPUTAN SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 #SBB2013 | MALAYSIA HARI INI | SIARAN LANGSUNG TV1 

Kalau korang yang belum tengok lagi liputan khas sepetang bersama blogger # sbb2013 live di Rancangan Malaysia Hari Ini TV1 khamis 7/2/2013  boleh lah tengok video dekat bawah ni. Kredit tu bro Anarm sebab beliau telah upload video ni dekat youtube then beliau sempat juga snap pic aku dengan leeza masa live dalam tv..haha
WITH SANTAILEEZA..OUCH MALU!HAHA
Kalau tak, mungkin aku tak dapat nak tengok lah muka aku bila masuk tv camna yang pasti nampak gemuk ok aku suka yang tu..haha..Ada ramai blogger yang gambar dorang jadi tatapan dalam Tv1 semalam walaupun tak sampai 10 saat masuk tv tapi okeh pa kan 2 part juga la..haha.. meh tengok liputan sekitar event ni



Entry lain sekitar SBB2013
Sepetang bersama blogger anjuran Denaihati.com
Sepetang bersama blogger 2013 ( 15gambar )
Hazwanhairy In Utusan Malaysia #SBB2013

p/s : Next year kalau ada peluang camni jangan lupa kaut-kaut ok rugi kalau tak pergi !boleh dapat ilmu juga..


44 comments:

hafiz hafizol said...

next year nak kena join nie. harap tv3 ada tahun depan dtg.. kekekeke

selipar putih said...

peh best gilak dapat mauk tv tu..

Phat said...

perghhh terbaik bro..

C.T.K said...

amboi, amek gambar ngan kekasih hti ..haha :P

untung lah msuk tv dh dia..artis kan :D

nur emilya said...

Wah jealous2 hahaha.

Shaqir Ir Manz said...

hehehe... terbaek la... arituh katak comel ada ajak aku, tapi kakak sedara aku kawin, tuh yg x dpt join tuh... sobs sobs sobs...

*lap hingus dgn tisu*

Sue-Rya Qistina said...

amboi...retis kita sorg ni, makin hari makin glamer. heheehe

Kesuma Angsana said...

wah cukup hebat tu!

Mieza Suhaini said...

wah huntong la masuk tb ta sampai 10 saat >.< hahahha

kisah si dairy said...

wah...hery ngan leeza...
rebut peluang yg ade tu...

Nk sop said...

wuu Fullsoftwares

Maisarah Azmi said...

wah..tahniah2..dpat masuk tv la...

Fatihah said...

fuyohh, dah masuk tv dah ! hihi

bai baizura said...

wahhh brtambah retiss abg kite ni.mntak sign awl2 ah camni :v haha

Mrs Velentine said...

semakin retis lah kawan kita ni..hehe

Vecests said...

Tonton TV1.T2.T3.TVi .Muzik Aktif,astro ria,astro prima.astro warna,astro ceria

astro arena,bernama tv dan pelbagai channel menarik hanya di  http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html  semua nya di bawakan khas untuk anda

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaaa ^_^

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

wahh.. best nyaaa. msuk tv tu .

diana said...

wah..gelemer la lepas nih..:P

The ShomeL TwinZ said...

wow bestnye wlaupon dlm beberape saat masuk tv :)

ieta said...

BW sini, baca entri. Beruntung dapat masuk tv... best giler... Tahniah... dengan tak malunya, saya menjemput encik Hazwan ke segmen dalam blog tak hebat saya http://www.ieta.my/2013/02/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html tq :)

Mia Kassim said...

wahhh....bertambah glemmsss masuk TV...hehe

aQu Mad said...

wah rugi tak pegi hehe..

Cik Fie said...

untung la dpt masuk tv :)

Belog PenaMaya said...

Wahh.. untung betul.. susah nak masuk tv. hehe

Remy hazza said...

macam serasi sangat.......
waaaaa......jeles....

Nick Nashram said...

perghhh..siap dapat msk dalam tv lg tu..jadi artis r..haha

Dianaa said...

wahhhh! makin famous lah HH dgn Santai Leeza lepas ni :D

Mia Liana said...

wahhhh glamernya... kak mia tumpang gembira..

inasazali said...

wah..tgk tu msuk tv larh...mcm mne ye nk join event2 yg di anjurkn oleh blogger2 ek..xtau la nk dpt info kt mne..

Izzat Eshak said...

Glamer masuk TV

Cik Nur said...

wahh..baik punya posing..
terbaiklah..!

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah memang best kalau dpt pi ...sepadan nyer tu..:)

FaFa EhA said...

untungggggggggggggggggggg dye tauuu

Syaifuddin Alias said...

kau kalau masuk TV ada senyum, kalau tak macam uncle gedek..hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mantapkan keluar tv... perggg.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

siapa siapa siapa dan siapa wanita itu??? haaaaaaaaaa masuk air plak den ni.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

saja nak tambah komen... ehhh adakah saya itu.... ha ha ha

MaYa MustWany said...

wahhh makin fofulorrrrr hairy..hihi..nak otogappppp...hhihihi..

semoga success k

Dunia Wilma said...

Bestnya ^_^

ayut said...

terbaiklah hery :)

Deqla manjew said...

Perghhh meriah betol laaa...untung la masok tv...kite nk masok tv pun x muat tau...haha...btw, sl ukhuwah...sy follow sini yer...slm 1 bloggers..ecehh..haha ;-)

Mira Adzlia said...

wah..tmbh pemes nih..msuk tv plak..hihi

Ikhwan Suhaimi said...

media cetak, mnedia elektronik... what else?? hahaha