Friday, February 15, 2013

MAXI PLAIN RAYNA PEPLUM | CHINTAFIEZZASHOP.BLOGSPOT

MAXI PLAIN RAYNA PEPLUM

Hari ni nak tunjuk kat korang satu blogshop yang menjual pelbagai jenis pakaian dan aksesori wanita diantaranya adalah Maxi Plain Rayna Peplum. Kepada korang yang memang suka shopping online boleh segera melawat blog INI .

Harga yang ditawarkan juga berpatutan dan semua orang mampu memilikinya. Yang suka bergaya apa tunggu lagi kan? 

Disini nak tunjuk sedikit gambar Maxi Plain Rayna Peplum. Peplum sekarang kan makin popular so meh tengok jenis ni plak.. Untuk maklumat lanjut korang  boleh follow blog di sini --->http://chintafiezzshoppe.blogspot.com/

facebook : chinta.fiezz.shop

 
 Material top & bottom: lycra

Free Size :
Bahu 15 inch
Dada 37 inch
Labuh 30 inch

RM82 (SM) & RM84 (SS) include postage
Item Code : Black/Grey
Item Code : Blue/Soft Blue
Item Code : Dark Blue/Soft Purple
Back View
Item Code : Dark Pink/Soft Pink


juga follow blog di sini---->http://chintafiezzshoppe.blogspot.com/

36 comments:

Sue-Rya Qistina said...

cantik2 kan fesyen sekarang ni. geram je akak tgk. tapi akak pun jual produk yg sama, cuma x sempat nak promote kat blog je. hehehe

lizaghani said...

nanti hazwan bole belikan utk gf.haha

selipar putih said...

makin femes peplum sekarang ni..selalu tengo perempuan pakai..

yana aina said...

atas kecik bawah kembang ... fesyen skrg nie ^^

aquagugurl said...

tq Hairy :D.. jemput2 singgah sume..memacam ada ;)

Cik Fie said...

cantik la baju tu . hehehe :)

AyueJean AJ said...

Cantik2.....
Nak terjah ni.. =D

Sally Yatiey said...

Cantik2 :D

kisah si dairy said...

untuk badan yg solid molid nie ok ler..
klu bdn sis nie,,adoiiii..terkeluar urat2 benang tu,,hehe

ayut said...

peplum mmg hot sungguh skrg ni...huhuhu..

Remy hazza said...

cantik2 fesyen sekarang...... cuma yg tak best...semua mengikut badan......

Ain Riz said...

mohon hery belii satuu tokk ain , hehe

Mrs Velentine said...

cantik tp kalau kak pakai..haha..takde keyakinan ni

Maisarah Azmi said...

cantiknya design baju..hehe.. boleh gak.. xde lagi baju ala peplum nie..

inche hlovate said...

kawe jrg beli brg on9..kalo wat cuci mata tu sgt suka hihii

alyn amalyn said...

wah..dah promote baju plak sekarang ni..betambah maju..:)

C.T.K said...

teringin nk pkai tp bdn ct confem xsesuai..hihi..xpelah, window shopping je..cantik2 :D

Nurul Filzah said...

pehh, tgok kalernya.. geramm

Phat said...

kebetulan aku tgh cari peplum soft pink utk bini aku ni

Kesuma Angsana said...

cantik2 semuanyer ni

aquagugurl said...

No worry yea..bju utk plus size pun ada..
Byk lagi koleksi,boley add saya kat fb..klik sini >>>>> http://www.facebook.com/chinta.fiezz.shop

Syazana Zainn said...

cantiknya, rambang mata -_-


dah tak leh soping sgt skrg, nak kene saving gitu. sobsobsob

Mia Liana said...

tengah femes peplum ni...

Dunia Wilma said...

Cantik ^_^

Cik Nur said...

cantiknyaaa..!

^^eKaTiKaH^^ said...

peminat peplum kene tengok nie :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ewah ewah.. hehehehehe

miz ruha said...

cantik dan menarik... ^_^

Dianaa said...

cantik! :D

MaYa MustWany said...

cantik...baru semalam beli..warna merah..hohoho

fiQ said...

aku xde awek nak dibeli.

Orga said...

ewah-ewah hairy, boleh ler buat hadiah untuk si dia, heheh...

Nur Shuhada said...

wahh..lawa,cantik2 bju tuh,skung paten peplum nih sgt famous..sy pn sudah ada satu..hehe.fesyen ala2 zaman dulu,bju kembang2 mcm saloma gitu..kih2 .

ohsem sgt..:D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...betul tu skg ni mmg ngah top baju ni...:)

baby comel said...

Haa yg ni mmg btl2 suka

Mieza Jhaa K said...

Raya ni raya ni..tungguuuuu..hehehe