Monday, February 18, 2013

JAMU SUSUK DARA


PENGIKLANAN | JAMU SUSUK DARA

Ini adalah iklan yang telah di sewa oleh orang luar ea. So mengikut pakej aku perlu promosi produk-produk yang di iklankan di blog hazwanhairy.com tak kisah lak iklan apa-apa pun tapi bukan 18sx..haha.. Kali ni jamu susuk dara lak  benda apa ni?ni adalah produk kesihatan untuk golongan wanita sahaja ea..

Kepada wanita di luar sana korang boleh lah baca serba sedikit mengenai jamu susuk dara ni di SINI
Pelbagai persoalan di fikiran korang akan terjawab di situ . Guna lah produk susuk dara untuk diri anda.

JAMU SUSUK DARA

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi no di bawah :
Nurul 
012-4902628


nota kaki hazwan hairy : Lama sangat rasa xbuat pasal kehidupan rasa rindu sangat nak menaip pasal tu..haha..xpe next pasal pangkor akan menyusul..then korang follow blog ni juga sbb aku sebagai admin yang handle this blog  ---> http://visionnairemy.blogspot.com/

Sama-sama kita bantu dalam berblog baru leh maju..ngeee


21 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

wow. Jamu! haha.. ><"

C.T.K said...

hery dah macam ejen barangan wanita da..hihihi....ct nk try jugk produk ni nti..tgk testimoni mcm best je :D

kisah Si Dairy said...

hamboiiii....ok jugak nie..hehe

AyueJean AJ said...

Jamu moden ni.. =D

Aku Penghibur said...

wahh sekarang meniaga ke ??

Sue-Rya Qistina said...

rasanya pernah dgr produk ni aritu. nnt akak follow blog itu ye. hehehe

Kesuma Angsana said...

amboi ber jamulah pulak

Acik Mimi said...

salam perkenalan bro...

tajuk mengancam....

Miss Sue said...

hahahahahhaa... kemainn jamu bagai.. hahah.. ade potensi untuk jadi suami soleh ni.. mueheheh

Miss Sue said...

hahahahahhaa... kemainn jamu bagai.. hahah.. ade potensi untuk jadi suami soleh ni.. mueheheh

hazwan hairy said...

pengiklanan lah syg2 kuh sekalian..haha

djdanchef said...

takut pula dengar nama SUSUK.. Jamu susuk teruna xde ker? hihi

Maisarah Azmi said...

muda2 makan jamu..hohoho

Remy hazza said...

mari mari mari....... ada jamu disini......menarik jamu tu hairy....

keyboard menaip said...

xtau nak komen apa,, btw,, rajinnya promote iklan,,:D

Cik Nur said...

fames gak jamu ni kan..

Mrs Velentine said...

x pernah makan jamu.

QasehnyaRania said...

jamu.. hihi

Cik Fie said...

saya blom pernah mkn jamu . huhu :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah best juga kalau dpt makan jamu ni...:)

baby comel said...

Jamu. Alamak, takut nk makan jamu