Wednesday, February 27, 2013

UNIQUES VIEW 15685


Hampir beberapa minggu tak update mengenai trafik blog sebabnya aku malas dah nk update tiap-tiap minggu kang di cop macam-macam lagi..haha. Kepada mereka yang tak putus-putus beri semangat tu terima kasih tak terhingga dari aku ni korang lah kekuatan aku untuk terus berblogging.

Untuk kali ni sebab aku buat adalah untuk update trafik kepada mereka-mereka yang ingin menyewa iklan di blog hazwanhairy.com . Dah hujung bulan kan so ruang iklan yang di sewa bulan lepas akan berakhir. 

Kepada korang yang berminat nak sewa iklan dengan kadar serendah RM5, RM10 dan RM 15 di blog hazwan hairy.com dengan pakej entry yang disediakan boleh tunggu entry yang akan di publish petang or malam nanti.

Kalau nak tau lebih awal boleh baca entry ruang iklan untuk disewa di blog hazwan hairy.com .Pakej dia sama ja cuma olahan ayat nanti berlainan klik SINI


Alhamdulillah UV dan pageview still maintain macam yang lepas juga rasa bersyukur dan terima kasih tak terhingga kepada korang yang sudi beri support untuk blog picicsan aku ni. Nak tengok UV yang lepas boleh klik SINI dan SINI


Notakaki Hazwanhairy : Macam biasalah kadang-kadang kita naik kadang-kadang kita jatuh yang penting usaha dan jangan mudah mengalah.




40 comments:

Sally Yatiey said...

Tingginya UV! Tahniah! ^_^

Sukma Haron said...

wahhhh...banyaknya view...

inasazali said...

mcm mne hh bleh dpt pageview yg tinggi ye..

Fendy said...

ramai glerrr...

Mia Liana said...

wow..... congratssssssss...

Jiwa Lara said...

tahniah bang long.. hehe

baru prasan ada nota kaki skang.. kihkih

Si Matatajam said...

Mak Aiiiii dasatnya UV blog heri...tahniah dik...akak ni baru nak blogging semula sb tenet baru ok..

hpmurah2u.com said...

tahniah...

Anis Athia said...

banyak tuh kalau nak dibandingkan dengan blog anis..huhuhu

AyueJean AJ said...

Akak memang tak check pun..
Hehhehehe.....
Memang betul, dalam pape p[un ada turun naik dan pasang surutnya.... =D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....tahniah2 tetap maintain jer...:)

Mia Kassim said...

Tahniah !!! dah boleh digelar otai blogger ni.... :-)

PaPa Blogger said...

giler kencang trafik... huhuhu

C.T.K said...

tahniah...eh blog picisan ke ni?blog retis lah :P

Mrs Velentine said...

bestnya tak update pun UV mencanak2

Ahmad Zarif said...

terbaiklah weh!! keep up the good work.

Sue-Rya Qistina said...

wow!!! tinggi tu. tahniah ye!

akak nak cop iklan utk biz akak 1. jgn lupa tau. hehehe. yg bln lps mmg x sempat la nk join. huhuhu. hopefully kali ni dpt la.

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah... bunda masih terhegeh2..

Kesuma Angsana said...

tahniah mmg hebat !

Anisa Anuar said...

phewittt!!! tinggi tu...suka2..

ayut said...

tinggi tu hery...jenuh nk dpt gitu.. :))

diana said...

kenapa tak cuba iklan lain selain nuffnang..

Orga said...

fuyoo...ibarat langit dengan bumi kalau nak banding dengan aku, huhu~...

Izza Sakura said...

Tahniah ,byknya.

Ain Riz said...

jenuh laahh kaloo nak dpat view gituu , adehh !

AmyZana said...

Amboi ramainya ! Kita sejak akhir2 ni visitors semakin berkurangan sbb dah tak aktif blogging mcm dulu

baby comel said...

perggh, hebat hebat.. tahniah ye awak

Cik Nur said...

mantop tu hairy..!

Remy hazza said...

hairy salah satu blog yg remy admire....menjadi contoh buat remy dan juga pemangkin semangat.....
tahniah hairy...

NAL said...

tahniah hery..

inche hlovate said...

terbaik la..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah... hebat nie...

miz ruha said...

wah! hebat!! (y)

Seneorita Baharin said...

tahniah bro! banyakk tuuuuu...hee..keep it up!

Ikhwan Suhaimi said...

tersedak tgok ~

bai baizura said...

fuiyyoo2. haha. teruskan usaha anda :)

potia casadelarossa said...

ni lah blog org femes mmg uniq dia terbaik.... terbaik lah bro

Cik Syida said...

owh, ada benda yg saya terlepas ke?

Mieza Jhaa K said...

Wouuu tahniah2..byk tuu

Cik Fie said...

tahniah3 ! banyak tu UV :)