Friday, February 22, 2013

MALAYSIA SOSIAL MEDIA WEEK 2013


Belek punya belek tengok email dari Malaysia Sosial Media Week (MSMW2013). Setelah buka dan baca email terteralah ayat seperti di bawah.

en google
Dear Netizens

We are pleased to offer 2 (two) COMPLIMENTARY seats for the upcoming MSMW
2013 conference on 27th and 28th February at Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur. This goodwill gesture is our small way of thanking your support and encourage friends and netizens to be part of the MSMW. You need to 

- Lunch and tea breaks provided
All you need to do is to confirm your participation..simple as that!
Our cut off is by 24 Feb 6pm..
Hurry, seats are LIMITED and we go on first come first serve basis.


Email ni dah dapat 5 hari tau baru dapat baca semalam..haha.. Tak check plak email yang lepas-lepas kan dah melepas, apa yang harus aku buat just tunggu balik ja lah.. haha.. Mula-mula tak faham sangat dengan email ni tiba-tiba leh dapat offer cam ni. 


notakaki hazwanhairy : Ada sapa-sapa dapat email macam ni juga? boleh PM gua..jgn lupa follow blog ni ea..plezzz ----->http://visionnairemy.blogspot.com/


25 comments:

Emas Putih said...

uzu dapat. hehe

Mrs Velentine said...

xda pula..

AyueJean AJ said...

Nak ikoooottttt.....
Hehheheh.. =P

Mia Kassim said...

Dah melepas....bukan rezeki....huhu

fifie said...

Tak ada. Sobs. Blogger picisan lagi fie nie. Hehe

Ain Riz said...

haha , sllu jgakk orgg dtgg kat imel uu offer mcmmcm , tapi abaikan :D

aslvie adam said...

ha...email pun saya de dapat..ntahla but actually saya de undi 3 blog dalam web tu...tetiba dapat email ni...

QasehnyaRania said...

wah bestnya..tak ada la pula

QasehnyaRania said...

wah bestnya..tak ada la pula

deq noor said...

dapat gak email tp xdapat join sbb di JB time date tu... :(

Dianaa said...

boleh pulak terlepas. apa lah. try lah bagi feedback. mana tau kot ada rezeki.

Selipar Putih said...

Pe ag..pergilah. BK xdpt pon

Vee Lea said...

Dey macaa, pergi je la ;D

paan said...

wan, aku pun dpt gk.. btul kott.. tp cmna nk confirmkan bnda nie?

Remy hazza said...

tahniah hairy...special invitation lagi.....

Remy hazza said...

remy dah check.... dapat jugak email nie hairy...tapi tak dapat pi.... ada sampling that day..... tak boleh cuti...hu3

Cik Nur said...

Nur tak dapat pun....

Orga said...

bestlah dapat pergi hery, tapi hari keje, kalau dapat pun fikir 2,3 kali jugak tu...

Ahmad Zarif said...

weh, best kot. PM pun ade skali kalo xsilap. Huhu

Syaifuddin Alias said...

aku malas g laa..haha..
aku ada keje time tu..jumpa di Genting time tu..hahahha

kisah si dairy said...

sis dpt...tapiiiiii...

Mieza Jhaa K said...

Tggu suatu hari nnti..pasti dpt jgk..jeles

baby comel said...

:) xtau nk komen pe.

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....bestnya hh...:)

ayut said...

setakat tgk email harini tak dpt pon...