Thursday, February 28, 2013

KARNIVAL HARI WILAYAH 2013


Karnival Hari Wilayah 2013 yang akan di adakan di Taman Metropolitan Kepong , Kuala Lumpur pada 2 dan 3 March 2013. Kepada orang ramai yang berdekatan dengan Taman Metropolitan Kepong ni boleh lah datang beramai-ramai untuk memeriahkan suasana..

Pelbagai aktiviti sukan akan diadakan pada karnival tersebut termasuk auto show.. Bersempena dengan Karnival Hari Wilayah 2013 ni Visionnaire Group akan membuka gerai jualan jadi kepada korang yang nampak gerai kami tu sila lah singgah.hehe



Gerai dibuka pada 2 & 3 haribulan Mac 2013.
Pelbagai jenis minuman serta makanan yang kami sediakan.
Kunjungilah kami untuk mendapatkan minuman yang terbaik dari kami seperti air tembikai, air cincau, air mangga, air keladi, air laici dan sebagainya.


Jualan Karnival Hari Wilayah
Lokasi  : Taman Metropolitan Kepong
Tarikh  :  2-3 March 2013
Masa   :  8.30 pagi - 6.00 petang

Tujuan aktiviti : Mencari dana untuk club untuk menampung aktiviti-aktiviti lain yang akan di adakan pada masa akan datang seperti sukan dan sebagainya. Ahli-ahli yang akan turut serta dalam segala aktiviti adalah free..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Berminat untuk menjadi salah seorang ahli VISIONNAIRE TEAM

Atau

*ADD kami di Facebook - VISIONNAIRE FRIEND
*LIKE kami di Facebook - VISIONNAIRE GROUP
* FOLLOW kami di Bog - VISIONNAIREMY.BLOGSPOT.COM


Notakaki Hazwanhairy  : Ramai-ramai datang ke gerai jualan kami yea kalau dah nampak saya tu tegur-tegur la tau..haha

49 comments:

inche hlovate said...

ada rezeki nnti sampai la sya

Jiwa Lara said...

dah ada plan weekend nie.. hukhuk

Hope semuanya berjalan dengan lancar.. :)

Sue-Rya Qistina said...

hohoho..x dpt nak join. 2/3 tu jadual sgt padat, dari siang smpi ke malam. hehehe

Mia Kassim said...

Moga laris apa2 yang dijual tu....

adzairdawati makdara said...

wahhhh menarik karnival ni..

hafiz hafizol said...

hai retis. kbai :p

C.T.K said...

ct bru masuk u time tu...huhu..smoga bertambah2 dana tu n smoga semuanya berjalan dgn lncar :D

Kesuma Angsana said...

byk juga aktiviti weekend ni ye

Aku Penghibur said...

wahhh jauh plk nk pergi ... :)

Asmieza As said...

Murahnya burger RM2 ! hihi. Tapi tak duduk area sana pun :(

PaPa Blogger said...

murah giler makanan dia.... burger tu mesti burger kosong je.. heheheh

hazwan hairy said...

isnyallah bukan beger kosong..dlm pernacgn kami dan sudah dibeli brg2 beger termsuk skli sayur kobis,timun dan tomato ,,itu bkn sperti burger kosng :-) berniaga kena ikhlas ..

Sukma Haron said...

weekend nie kita ke Port dickson tgk Komando passing put & jumpa anak di kem....

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah dekat aje ni leh la pegi ..

Cik Rongoks Ika said...

alaaaa..tak boleh join..ade program kt kg org asli T_T

AyueJean AJ said...

Insyaallah....
Tapi macam jauh je akak nak gi...
Situ takde public transport....

ayut said...

alaaa..blik kg time ni....klu x leh g jejalan..huhu

Ahmad Zarif said...

bagusnye korang. respek la...

Orga said...

murah betul burger tu hery, hehe...betul tu, berniaga kena ikhlas, baru rezeki melimpah luah...

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...seronoknya kalau dekat teringin juga nak pi...:)

xila dot said...

wahhh semoga dipermudahkan urusan ya

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Ingat nak join. sbb suka lah bersukan2 ni.

NAL said...

wah..moga segalanya berjalan lancar..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye.. nak pergi... tapitakde kenderaan T__T

Ain Riz said...

mohon panjng kan mse krnival tuee sampaii habiss raye , !!

Ain Riz said...

mohon panjng kan mse krnival tuee sampaii habiss raye , !!

Zuliyati said...

colourful blog...nice :)

Cik Nur said...

sape yg dekat rugi tak pegi

miz ruha said...

tak leh gi...

Yana Sakura said...

wah!!! bestnyer abg hery..alangkah bahagia kalo dpt g sana leh cuci mata..hehehehe


tp yana xdpt g sana..hope sume berjalan lancar dgn jayanya nanti ye abg hery :)

NIA SI DRUMSTICK said...

ok.."abg..nk nasi lemak 2 ye.." ^_^

Kisah Si Dairy said...

bestnye klu dapat join....jauh...sob..sob

Sally Samsaiman said...

aduh ! full la weekend ni :(

The ShomeL TwinZ said...

selamat berniaga HH :)

Remy hazza said...

best nyer hairy...... nape tak bukak jualan kat karnival wow putrajaya...... mesti lagi gempak....

Lina md. munir said...

Banyak aktiviti dan kerja makan-makan ni. Best.

bai baizura said...

selamat berniaga :)

Azza Afdzal said...

uittt salam hairy...dh lama tak jenguk sini..bz ckit

ayut said...

melawat drpda kg... ^^ done ye hery....g mne weekend ni?

Khairul Zamri said...

jauh xdpat pergi

Nurul Aini said...

Singgah sini..ohh..karnival..tempat saya baru je lepas karvinal keusahawanan. Nak pergi jauhlah pula.

Bahrain Ramlan said...

Jauhnya tempat..haha..takleh nak datang..

Anak Pak Muin said...

nice (Y)

Syazana Zainn said...

gudluck uols! :)


nnt bila2 turun la sini -- ipoh haha :D

Maisarah Azmi said...

VISIONNAIRE TEAM? bunyi macam team MLM plak.. ahaks

Dkna Abza said...

eh.. dah terlepas rupanya :(

kisah si dairy said...

mane menghilang nie...

Cik Nur™ said...

siapa dekat boleh lah pegi...
syoknya... :)

Cik Fie said...

bestnya karnival ni :)