Sunday, February 17, 2013

RUMPAI LAUT PURE KOLAGEN


RUMPAI LAUT PURE KOLAGEN

Seperti yang sedia maklum rumpai laut pure kolagen sekarang tersangat lah terkenal di serta semenanjung Malaysia ,Sabah dan Sarawak. Rumpai laut yang berasal dari Sabah ni dapat membantu memulihkan kesihatan serta kecantikan seseorang.

Jadi kepada korang yang berminat nak dapatkan rumpai laut pure kolagen asli dari sabah ni boleh segera mendapatkannya dengan harga yang berpatutan.

boleh segera hubungi no ni bawah
Carseem
014-8523716
 @
facebook : RUMPAI LAUT ASLI SABAH


TAWARAN TERHAD...
PROMOSI BULAN FEBRUARI
GRED AAA ( violet ) = RM19 Sekilogram
GRED AA ( white gold ) = RM18 Sekilogram

selagi stok masih ada segera lah kol no dia atas or SINI



27 comments:

Unknown said...

wahh..ingatkan wan yg jual PMC ..hahaha :D btw ni PMC yg terus belnder or kena rebus ?

http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2013/02/masuk-simpang-bagi-signal-lah-makcik.html

Unknown said...

ni kalau aku pakai boleh langsing ? hahaha

Unknown said...

Wilma suka makan rumpai laut nie bila di buat jelly...Memang sedap...

Niswatus Solikah Samik said...

Ya Allah! Serious ni utk 1kg? Murah nya... Tapi baru je order dengan supplier lain... Hehe..

Hai hery! Harap sihat2 selalu! :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

memg cari ne.. murah la tu.. harus bookmark

Fieza Sani said...

Kawan akak ada try rumpai laut ni..mmg nmpk hasil tapi kena ghajin amalkan baru nmpk kesan dia..

C.T.K said...

comey2 sape yg beli ni :D

Miss N™ said...

Nur mmg mkn PMC ni..
setakat ni alhamdulillah...
rasi.. :)

Orga said...

wife aku pun terjebak jugak denga colegen ni hairy, macam-macam ada la ni...kocek penuh,semua boleh cari, hehe...

PCL said...

pernah try yg ready mcm agar2 tu ..perasa sirap tp tawar skit..haha, berkhasiat !

AyueJean said...

AJ tak lalu....
'Hehehhehe...

Mek Onie said...

ramai makan benda ni kan :)

Unknown said...

ramai yg dah jual kolegen rumpai laut nie...teringin jugak nak try hairy.....

sweetsour93 said...

eh, ingat Hairy yg jual.. hikhik :P

NAL said...

masa kat UMS, NAL dah cuba rasa tapi apakan daya, tak mampu nak menelannya.. :D

Fatin Diana said...

sampai sekarang FD belum try lagi rumpai laut yg FD dapat percuma tu. hehe :D

inche hlovate said...

Tak reti la nk mkn benda ni huhu

suwara entertainment said...

x pernah try lagi. ade gak yg promote kt fb akak. tapi nnt dulu la nak beli pun. hehehe

Ikhwan Suhaimi said...

tgah mengguna... hope dapat la hasil muehehehe~

Akupenghibur.com said...

pakai boleh cm the rock tak ? heehe

Anonymous said...

bagus lah produk mcm ni

Amaliena Ros said...

promote rumpai laut pulak abg hairy ni..maju2...:)

Mrs Velentine said...

sedap ni MV makan juga

QasehnyaRania said...

dah byk kan pasai pyre collagen ni

Cik Fie said...

bagus2 :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya mcm2 ada...;)

Aimacomel said...

Femes sungguh eh pure kolagen skg ni.