Saturday, February 23, 2013

1 JUTA PAGEVIEW BLOG HAZWANHAIRY.COM


Alhamdulillah terasa sangat teruja dan seronok sampai nak lompat-lompat setinggi langit tau bila blog picisan a.k.a blog persenol aku ni dah mencapai 1 juta view. Bersusah payah nak naikkan nama blog ni akhirnya impian jadi kenyataan..*over lak kan..haha



Jutaan terima kasih dekat korang semua yang tak putus-putus baca entry di blog hazwanhairy.com ni. Terima kasih juga sebab selalu komen-komen dalam semua entry..Teruja beb ngan korang semua tanpa korang reader-reader memang tak kan blog hazwanhairy.com ni dapat capai 1 juta pageview.

1 Million viewer sepanjang setahun lebih blog hazwanhairy.com dalam dunia blogging ni. Bukan senang nak senang yang pasti usaha untuk dapat reader & followers blog sejati anda.. Pelbagai cacian,kutukan komen yang pernah aku dapat tapi semua tu tak menghalang tuk teruskan berblog.

Hanya mampu ucap terima kasih ja dekat korang. Nak mintak maaf if tak sempat nak masuk blog korang komen-komen macam dulu sangat.Tapi akan usaha tuk masuk blog korang walaupun lambat sedikit..hehe

Korang memang awesome! !!!

notakaki hazwanhairy : Tiada kata-kata cuma tergamam seketika...


49 comments:

Jiwa Lara said...

congcrate bg long..

Aina Sofea said...

Waa . Banyak tuh ! Congrats yaa ^_^

Mohd Zuhri said...

tahniah .. btw

review la blog sye

Cik Fie said...

tahniah :)

Aku Penghibur said...

alhamdulilah.. tahniah bro :)

Aku Penghibur said...

alhamdulilah.. tahniah bro :)

naufal syarifuddin said...

wiidihh mantap bro bisa sampai 1 juta gitu pageview nya nice bro selamat ya kunjungan baliknya ya serta follback udeh ane follow tuh www.naufalthedarkness.blogspot.com

Sally Yatiey said...

Banyak tu!
Tahniah ;D

Fendy said...

tahniah..teruskan usaha dlm blog..

Mia Liana said...

wowwwww... hebatnya.... congratsssss hazwan...

RadhiahIlyas ッ said...

Congrate for your achievement :)

Fauzi Blues said...

Kira dah jd jutawan gak tu...

Remy hazza said...

tahniah hairy.....
sungguh berjaya...remy tumpang bangga.... remy bahagi 10 pun tak sampai lagi....hu3

Nurul Filzah said...

tahniah !! Tumpang ikut gamam sekali XD

aquagugurl said...

congrats..dah makin glamer..ngetop sama cam abg Ben.. :D

Pelengkap Rusuk Kiri said...

tahniah tahniah ! keep it up :)

rAIHan said...

wah..ramainya..tahniah ^^

Yana Sakura said...

Fuyoo!! Tahniah abg hery =) keep it up blogging..terbaekk la setahun lebih je berkecimpung dlm dunia blogging neh dh dpt 1 Million viewer..so awesome (^_^)v

<--- dh dkt 4 tahun blogging pn xdpt ag 10K,apatah lagi 1 Million..hehe

selipar putih said...

tahniah bro..

trah zain said...

waa.. maju tu (^___^)
tahniah,,hehe

Syaifuddin Alias said...

wah3..bangga aku ..tiba2 ..haha..

Ain Riz said...

taa heran lhaa smpai berjuta cik heryy , pgview taa ptus ptus , persaat naik !

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, chaiyalah Hairy.. 1 juta tu.. wow! tahniah :D

inche hlovate said...

tahniah2

Cik Nur said...

Dah sejuta...Tahniah.. :)

Maisarah Azmi said...

tahniah2..tumpang gembira jgak.. Hh, pageviews dh sampai sejuta, meh la join http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

diana said...

kalau main SEO tak yah risau dengan pageview..setahun pun boleh ceah sejuta..tahniah..

kisah si dairy said...

tahniah...

[PCL] said...

Tahniah Hairy...pcl ikut, tp jauh lg ke 1 juta PV.

CikMunBlogger said...

mohon buat kenduri kat rumah hery ! ehhh hahaha

Selipar Putih said...

tu dia..banyak sungguh no

Bahrain Ramlan said...

Tahniahla hazwan....aku pula bila la. blog pertama dah lah kena block..harap2x blog aku yg baru ni lebih baik dari blog pertama...

Emas Putih said...

alhamdulillah... hehe

Mieza Jhaa K said...

Wah setahun lebih dah sejuta lebih pengunjung!! ee nk jgk.. hmm bila la agaknya

fiQ said...

congrat bro..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

TAHNIAH22222

SyAmSuL AnUaR said...

Tahniah!!! Inilah hasil dr usaha..

Orga said...

kena wat kenduri ni hery, marriot pun ok jugak, hehe...

Sukma Haron said...

tahniah dan tentu ada perasaan bangga yang sukar untuk diucapkan...buat segmen dikkkk....

Rahmad Mat said...

nice bro..

alexa traffic rank pun ok 274,268 -global..

Dianaa said...

tahniah! hehe :D

baby comel said...

Tahniah awak.. Moga moga akan terus maju maju dah berjaya. Tahun ni satu juta, lagi satu tahun tmbah lagi 3uta. Yuhuu byk nanti tu. All the best to u kawan

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 yer..:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. tahniah...

C.T.K said...

tahniah hery..jelesnyer :)

AyueJean AJ said...

tahniah!!!!!!!
Akak nak 100000 pun tak sampai2.. Hehehhehe...

ayut said...

wahhhhh....byk btul yg view..caralah hery... ^^

Ikhwan Suhaimi said...

konggratulasi !! u're in a million tajuk entry kalini

Si Matatajam said...

Congrats Hery