Sunday, February 24, 2013

2ND YEAR OHSEM ANNIVERSARY AKU CUMA SEORANG KULIKUTIF!! GIVEAWAY


Lama gila tak join segmen/ GA oleh sebab kekangan masa tak dapat lah sangat nak ngadap laptop dan blog. So hari ni nak join segmen dari bro remy kalau korang nak join boleh klik SINI


Ini adalah 2nd Ga yang beliau buat untuk followers dan reader beliau. GA yang 1st dulu aku dah pernah menang tau dapat hadiah replika Kapal Terbang model Mas Airbus380. Untuk GA kali ni rasanya hadiah replika ni rasanya ada..haaa kalau korang nak join tu cepat-cepat sikit sebab lagi beberapa hari saja nak last GA ni..

Blog remy sekarang dah berubah ooo sangat cantik seronok lak tengok perubahan header tu awesome giler!!terbaikk...

klik sini nak join---->http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com

Notakaki Hazwanhairy : Sory kekawan yang mana buat GA, segmen yang mana aku tak sempat join. Kalau ada nanti drop ok..


15 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...lamanya rasa tak singgah sini rindu plak celoteh hh selamat bersegmen yer...:)

Cik Fie said...

selamat ber-GA . hehe :)

Sally Yatiey said...

Goodluck! ;D

C.T.K said...

goodluck, ct pon nk join gk...blog abg remy giler cantik..

Maisarah Azmi said...

tertarik la ngan banner die..tak sabar nak jenguk blog dia.mesti ohsem punya la

Etuza Ezawarna said...

selamat bersegmen...tahniah blog makin terkenal syukran..

Ain Riz said...

adehh , nak join nnty mmbazer plakk duitt remy kene hntar sampaii pdng pasirr , haishh ~

inche hlovate said...

all the best :)

Remy hazza said...

hairy...
akhirnya.... mekasih hairy...support blog remy....... terharu rasanya..... remy doakan hairy berjaya nanti....insyaAllah..... boleh tambah koleksi pesawat tu.....

AyueJean AJ said...

dah join jugak....=D

ayut said...

hihihi..hery lambat ea.. :p selamat bersegmen hery..untgla dh dpt replika tu dlu...

Anisa Anuar said...

rasa dh lama tak singgah blog ni...hahaha... *tak kan rindu pulak ek*

Mimie Najib said...

goodluck hairy!!.. :)

Seneorita Baharin said...

Good luck bro! :)

KISAH SI DAIRY said...

good luck