Friday, February 8, 2013

IKAPUKPUK.BLOGSPOT.COM


IKAPUKPUK.BLOGSPOT.COM


Korang mesti pernah tengok kan watermark ni or mesti pernah kenal dengan  mr & mrs rongok right? yeaaa beliau adalah pemilik ikapukpuk.blogspot.com . Kalau korang tak kenal lagi boleh segera follow beliau.

Blog beliau boleh dikategorikan blog santai dan dapat menarik minat org untuk terus membaca sampai abis. Korang boleh baca dan tengok gambar-gambar menarik yang beliau upload dalam entry. Aku suka tengok gambar time beliau bersama-sama orang asli rasa gambar tu unik sangat teringin pun ada nak bersama dorang..hehe

Lagi satu pemilik blog ni sporting tau ! tak nyesal kalau korang kenal beliau meriah blog , twitter bila bersembang ngan dia..hehe.. ayuh kenal beliau di www.ikapukpuk.blogspot.com

25 comments:

selipar putih said...

oo..yeke mau terjah la...hehe..hehe

Emas Putih said...

hehehe :) ika ! knal kot

Cik Rongoks Ika said...

memang meriah.hahahahahah

Cik Fie said...

comelnya blog dia :)

bai baizura said...

Hi cik rongoks. hahha :P

noorhaidaz eyda said...

dia gak yg slalu kene buli kat Opis.. hehehe...

Sue-Rya Qistina said...

ika mmg x sombong, selalu je fb n instagram ngan dia :)

Alynn Nyzaa said...

wah..kak ika makin feymes la..abg hery da promote blog tu :)

Sally Yatiey said...

Terjahhhhh! ;D

inasazali said...

ina pun jd follower dia. blog dia mmg suka letak gambar. byk sgt gambar..

yana aina said...

mmg blog yg santai ^^

Remy hazza said...

remy dah kenal...... kenkawan lain bila lagi........?

kisah si dairy said...

haha..cik rongoks mmg best

Cik Pensil said...

dah kenal :D

Phat said...

blog salah seorang sahabat kita ;-)

Syazana Zainn said...

okei iols terjah :D

C.T.K said...

dh trjah da..thank knlkan, bleh tmbh kwn blogger :D

^^eKaTiKaH^^ said...

kak ika? kenal2.. suke blog dye comel.. ehehe.. best blog dye (Y) :D

aQu Mad said...

err..dah kenal dah hehe

Kesuma Angsana said...

selalu terjah blog dier

Mrs Velentine said...

ika mmg sporting

Dianaa said...

okay, nak terjah blog dia walaupun dah pernah terjah banyak kali sebelum ni, hehe :D

Cik Nur said...

selalu juga singgah blog ika....

Ain Riz said...

ouh kakak rongak , anda mmg spoting . haha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...ika mmg sporting...:)