Friday, February 8, 2013

IKAPUKPUK.BLOGSPOT.COM


IKAPUKPUK.BLOGSPOT.COM


Korang mesti pernah tengok kan watermark ni or mesti pernah kenal dengan  mr & mrs rongok right? yeaaa beliau adalah pemilik ikapukpuk.blogspot.com . Kalau korang tak kenal lagi boleh segera follow beliau.

Blog beliau boleh dikategorikan blog santai dan dapat menarik minat org untuk terus membaca sampai abis. Korang boleh baca dan tengok gambar-gambar menarik yang beliau upload dalam entry. Aku suka tengok gambar time beliau bersama-sama orang asli rasa gambar tu unik sangat teringin pun ada nak bersama dorang..hehe

Lagi satu pemilik blog ni sporting tau ! tak nyesal kalau korang kenal beliau meriah blog , twitter bila bersembang ngan dia..hehe.. ayuh kenal beliau di www.ikapukpuk.blogspot.com

25 comments:

selipar putih said...

oo..yeke mau terjah la...hehe..hehe

Emas Putih said...

hehehe :) ika ! knal kot

Noor Atikah Ramli said...

memang meriah.hahahahahah

Cik Fie said...

comelnya blog dia :)

tuanseliper said...

Hi cik rongoks. hahha :P

diaripink said...

dia gak yg slalu kene buli kat Opis.. hehehe...

suwara entertainment said...

ika mmg x sombong, selalu je fb n instagram ngan dia :)

Unknown said...

wah..kak ika makin feymes la..abg hery da promote blog tu :)

Unknown said...

Terjahhhhh! ;D

inasazali said...

ina pun jd follower dia. blog dia mmg suka letak gambar. byk sgt gambar..

Unknown said...

mmg blog yg santai ^^

Unknown said...

remy dah kenal...... kenkawan lain bila lagi........?

kisah si dairy said...

haha..cik rongoks mmg best

Unknown said...

dah kenal :D

phat said...

blog salah seorang sahabat kita ;-)

Unknown said...

okei iols terjah :D

C.T.K said...

dh trjah da..thank knlkan, bleh tmbh kwn blogger :D

sweetsour93 said...

kak ika? kenal2.. suke blog dye comel.. ehehe.. best blog dye (Y) :D

Unknown said...

err..dah kenal dah hehe

Anonymous said...

selalu terjah blog dier

Mrs Velentine said...

ika mmg sporting

Fatin Diana said...

okay, nak terjah blog dia walaupun dah pernah terjah banyak kali sebelum ni, hehe :D

Miss N™ said...

selalu juga singgah blog ika....

Unknown said...

ouh kakak rongak , anda mmg spoting . haha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...ika mmg sporting...:)