Thursday, February 7, 2013

MBSB SKIM PEMBIAYAAN PERIBADI


Seterusnya hari ni nak promosi mengenai skim pembiyaan peribadi MBSB ( Malaysia Building society Berhad ) . Kalau korang berminat nak buat pinjaman peribadi tuk beli rumah ,kereta, kahwin dan sebagainya boleh lah tengok entry ni..

MBSB telah berkembang dalam peranannya daripada pembiayaan harta pertama kepada pembekal kewangan yang menawarkan spektrum produk dan perkhidmatan yang inovatif di seluruh rangkaian cawangan di seluruh negara.

Korang boleh tengok dulu flyer di bawah ni...

MBSB SKIM PEMBIAYAAN PERIBADI
Khas untuk kakitangan awam kerajaan dan berkanun sahaja. Interest kadar rata sepanjang habis pembayaran sebanyak 3.99% . Anda boleh memohon untuk fresh loan /overlap pinjaman lama. Proses untuk kelayakkan boleh diketahui  dalam masa 7-10 hari bekerja.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi no di bawah


010-2880535
EN MAZUAN






27 comments:

Katak Comel said...

wow!!!
tercabar iman ni..
hihi

^^eKaTiKaH^^ said...

alamak, kite tak kerje lagi.. takpe la erk? hehe :P

Syazana Zainn said...

itewww kije swasta tak bleh buat loan -_-

AyueJean AJ said...

So far belum ada plan nak buat pinjaman kat mana2 lagi... =D

shu said...

interesting tp sy pkerja swasta..huhu..

hafiz hafizol said...

wow x sabar nak jadi kakitangan kerajaan hihihi :P

kisah si dairy said...

huhu...good info

Sue-Rya Qistina said...

haaaa..last 2 years baru je amik loan MBSB utk develop business. ni rase mcm nk amik lagi ni. hehehehe. interest pun rendah

Dkna Abza said...

wah.. kalao dapat buat loan 250k, kaya dkna :)

Sally Samsaiman said...

ohhh...badan berkanun jer.... :P

Mrs Velentine said...

banyak kali juga agen MBSB call offer buat loan..tapi belum terfikir lagi

Sukma Haron said...

orang keje gomen jer yang boleh jer...ingat keje swasta tak layak ke??? keje swasta bonus lagi banyak dari keje gomen...geramnya...

C.T.K said...

saya masih belajar..tp menarik jugk bnda ni..hoho

Anak Pak Muin said...

pekerja swasta leh x ni?

Dianaa said...

FD tak layak lagi, hehe :D

NAL said...

still study meyh..hehe

CikNana said...

hye hazwan hairy..:)

aQu Mad said...

hutang keliling pinggang daa,hehe

Remy hazza said...

menarik hairy......

ayut said...

bt loan...huhuhu...ckup la 2 loan yg tak abis lg... =.=

Orga said...

lagi 2 tahun baru abis study, hai...jeles dengan orang yang dah keje...

inche hlovate said...

sya pekerja swasta **lari jauh2

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. namun belum masa lagi ni. kerja gaji 1st pun belum dpt ni ha.

Cik Nur said...

sesiapa yg memerlukan oklah ni...

NIA SI DRUMSTICK said...

Nia xkeja lg ni.ahaha..tnm anggur mna nk pjm..blh gak gna tok byr ptptn.haha

baby comel said...

selalu je nampak MBSB ni tp xpernah amik kisah.. hehehe,

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah menarik juga ni...:)