Wednesday, February 6, 2013

EINUR COLLECTION SULAMAN TANGAN



EINUR COLLECTION SULAMAN TANGAN

Entry kali ni nak iklan kan kat korang homemade dari "EINUR' s collection sulaman tangan" . Einur's collection menyediakan tempahan sarung bantal hiasan dan beg tangan riben mengikut permintaan dari pelanggan.

Harga sangat berpatutan dan anda mampu memilikinya. If yang berminat buat koleksi sulaman tangan ni boleh lah segera menempah . Di sini saya paparkan beberapa contoh sarung bantal yang telah siap di sulam.

EINUR'S COLLECTION 





Kalau yang berminat nak dapatkan boleh segera buat tempahan di facebook dan harga boleh anda dapatkan dari sana..segera lah menempah! raya lagi 6 bulan..hehe klik SINI

Kalau korang nak tengok lain-lain contoh boleh klik sini ---> EINUR'S COLLECTION

lain dari yang lain kan? 1st time aku tengok sulaman tangan yang sangat cantik ni...


26 comments:

Syuhada Salleh said...

boleh thn jgk cntiknye tu..

inche hlovate said...

ni untuk hias bilik org kwin boleh..cntikk

Sue-Rya Qistina said...

menariknya. sgt kreatif!

gedik santai said...

Memang cantik... :D

AyueJean AJ said...

Cantik... Sulam timbul lagi... =D

Cik Rongoks Ika said...

hehehe.ika tak minat sulam2 cmnie.err

[PCL] said...

Hazwan Hairy, buat advertorial entri mcm ni kena caj berapa ?

Mira Adzlia said...

cantiknya..meh blnje 1..haha

The ShomeL TwinZ said...

cantik..:)

sabella mohamad said...

eh serius cantikk !! akan kuh terjah page beliau .

abg hairy nak sponsor untuk raya ke ? pun bolehhh . bhahaha

Nour Adieb said...

cantik :)

Kesuma Angsana said...

wah mmg cantik2lah semua ni

Mia Kassim said...

Cantik...orang yang buat ni memang kreatif...

Katak Comel said...

erm..
lawa2..
bole tmph tuk kawen ni..
hihi

Mrs Velentine said...

canriknnya sulaman tue..kreatif

Sally Yatiey said...

Cantik! ;D

^^eKaTiKaH^^ said...

walawehh, cantik-cantik semuanya.. kreatif sungguh :D

diana said...

cantik nya...
pandai dia buat.
untuk bantal2 pengantin elok la nih..

Cik Fie said...

cantiknya :)

Dianaa said...

gambar no 2 tu cantik :D

Cik Nur said...

cantiknyaaa... :)

Remy hazza said...

cantik2 semuanya...... kemas dan cukup memikat hati....

C.T.K said...

mmg kreatif..bleh jugak tmpah nti..terjahhh :D

kisah si dairy said...

cantik..

NAL said...

sgt cantik..

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....cantik2...:)