Monday, February 18, 2013

PUTERI BAYU BEACH RESORT PANGKOR | DAY 1


PUTERI BAYU BEACH RESORT PANGKOR 

Baru berkesempatan nak update pasal vacation dengan family-family belah my mom dekat Puteri Bayu Beach Resort Pangkor. Tahun ni kurang sedikit orang yang join sebab 2 family tak dapat hadir tapi kemeriahan tetap sama macam tahun-tahun sebelum ni tau sebab semua dah besar-besar..haha..
PUTERI BAYU BEACH RESORT, PANGKOR
macam dekat phuket lak..
Dalam 15 orang yang ikut serta vacation kali ni ramai juga kan..Bertolak dari Penang pukul 7 pagi dalam kul 10.00 dah sampai terminal feri Lumut terus beratur nak naik feri. Time ni orang dah sangat ramai ok cuti sekolah plak kan 45 minit juga lah beratur baru dapat naik feri. Tak snap pic pun sebab terlalu rimas bila sesak-sesak dengan orang ni..haha

Untuk entry ni nak tunjuk kat korang gambar sekitar chalet dekat Puteri Bayu Beach Resort.

FAMILY VILLA
2 BILIK TIDUR
- KING
- SINGLE
2 BILIK AIR
1 RUANG TAMU





Resort yang sangat cantik berhadapan laut memang sesuai untuk korang yang mana nak buat family day dekat sini. Macam-macam kemudahan yang boleh korang dapat dekat resort ni ea.Jadi rancanglah percutian anda untuk kesini..hehe

Kalau korang nak tengok Rate dan Jenis Chalet serta Hotel boleh klik SINI



38 comments:

Unknown said...

wah..bez2 ada ole2 tak?BK dok sne pon xpenah jejak pangkor

Akupenghibur.com said...

wahh syok plk jalan2..

sweetsour93 said...

wah.. menarik la temp[at dye... selesa ^^

Unknown said...

wahh seronok nya bercutiii :D

Maisarah Azmi said...

wah..cuti2 sokmo.. nak pergi lah jugak

Unknown said...

ramai jugak yg pi hairy...mesti meriah..... remy pun dah lama tak ke pangkor..... ingat hujung tahun nie nak pi lah.....

Noor Atikah Ramli said...

cantik chalet dia ! :)

Kakcik Seroja said...

Cantik chaletnya. :)

AyueJean said...

Cantik jugak ye....
Akak selalu pegi yang dekat tempat senario shooting dulu..
Lupa pulak nama nya..

inasazali said...

cntik la chalet dia. tp tula nk naik feri mls pnuh sesak dgn org ramai..

djdanchef said...

wah.. memang cantik.. dekat dengan pantai pula tu..

p/s: salam,hairy mohon promot entri yg ni utk ruangan destinasi pilihan di blog ku (bahagian kiri blog) utk hari ini. Saja je ku nk promot. Thanks support blog ku slama ini :-)

kisah Si Dairy said...

bestnye gi pangkor..

inche hlovate said...

tak berpeluang lagi ni p sana huhu

Diana Rashid said...

wah..best la bilik nya,...

suwara entertainment said...

bestnya!!! akak x pernah sampai ke pangkor lagi. jeles nih! :P

Unknown said...

wahh pergi bercuti ek? hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

amboiii..holiday sakan nampak hairy...

Unknown said...

perghhh.. menarik tertarik dan mmg dabomm

Sukma said...

cuti-cuti Malaysia.....

Unknown said...

seronok mmg seronokk tapii taa boleh pg , hery buat entry psl tmpaat cuty kat msir plakk lhaa . ahhaha

Orga said...

teringin nak buat family gathering cam gini jugak, bercuti ke suatu tempat, ramai-ramai, sampai sekarang tak pernah nye jadi, hm~...harap-harap one day dapatlah buat, mesti best kan, heheh...

Nick Nashram said...

aku dah 2 kali smpai pangkor.masa kat u la..hahah

Vee said...

Thats a nice place :)

Mia Kassim said...

Wah bestnya....klu dekat dah lama dah check in sana.....nyamannya dekat pantai.....

Leeza Dayasari said...

betuah hery erk.. haaa

Leeza Dayasari said...

serius rasa tenang jew melihatnya....

Leeza Dayasari said...

amacam dgn event ulan mac nanti hery? jadi tak? 2 mac leeza ada sekolah ganti... hery nk uat tu 3 mac kan?

Miss N™ said...

memang nampak selesalah... :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

cantik jugak tempatnya.. insyaalah sampai jugak saya n keluarga

Kaki Kencing said...

wah..
pegi bercuti la dye..
nk ole2..

ayut said...

cadar dia merah...sempena raya cina kah?huhuhu

Unknown said...

selesa nampak gayanya..memang power ni

Unknown said...

selesa nampak gayanya..memang power ni

QasehnyaRania said...

percutian smpena CNy ni mahal kan

Mrs Velentine said...

cantiknya....semua serba merah dlm biliknya

Cik Fie said...

cantik la chalet :)

Aimacomel said...

Cantik jgk eh resort tu awak. Xsabar dh ni nk kesana

Unknown said...

cantik resortnya...
bilalah dapat jejak ke sana..