Tuesday, March 5, 2013

RESTOREN AYAM PENYET RIA KEYWORD


Restoren ayam penyet ria boleh dikatakan isu yang hangat sekarang ni aku ingat dah tak kan ada lagi orang nak cari rupanya makin menjadi-jadi plak.Alhamdulillah SEO aku kali ni menjadi dapat first page dalam carian google lagi..hehe..

Entry mengenai Restoren ayam penyet ria ni 21/11/2012 so dah hampir 3 bulan lebih dah aku buat entry ni tak putus-putus orang cari mengenai ini. Korang boleh search sendiri kalau korang nak baca entry tersebut.


Dibawah ni korang leh tengok keyword yang sangat menjadi di blog aku ni. Terima kasih sebab menjadikan blog aku ni untuk dibaca. Berapa banyak orang view tu biarlah rahsia ea..hehe


So boleh tak aku nak duduk-duduk bersantai dulu tanpa buat entry?haha..Boleh kot tapi kan tak best lah kalau tak buat entry sehari sekali pun jadilah janji target carian dari orang menjadi..hehe..

4hari menghilangkan diri dalam dunia blogging ni kenapa? okeh sekarang ni aku sangat busy menguruskan macam-macam benda..Terima kasih sebab sudi jenguk blog ni lagi, nanti aku BW korang semua macam selalu..


Notakaki hazwanhairy : Tak dikenali ramai tak bermakna blog kita tak de orang view. Aku hanya blogger picisan yang tidak punya apa-apa keistimewaan. meh follow sini --> http://visionnairemy.blogspot.com


26 comments:

Jiwa Lara said...

ayam penyet ? sedap tu.. huhu

buat keje elok2 ye.. kesihatan jangan diabaikan...

Faridzuan said...

Yum yum, lama tak makan ayam penyet. Tapi sambalnya agak pedas! :D

AyueJean AJ said...

Aah sebab bape ari lepas kecoh balik pasal isu halal dia tu...

Phat said...

terbaik bro..

Sue-Rya Qistina said...

pttlah lama menghilang. hehehehe

nnt akak email kan gambar k :D

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tu diaaa.. hehe

Alyn Roslan said...

wah menjadi lagi ya..congrates..:)

bai baizura said...

woohoww. terbaik :-bd

selipar putih said...

keyword evergreen ni..bila2 pun org cari..

Noor Atikah Ramli said...

ayam penyet .. ika tak penah try lg.

Dianaa said...

kebanyakan cari info pasal ayam penyet. FD tak pernah try lagi makan ayam penyet. tapi ramai kata yang sedap, kan?

kisah si dairy said...

tetibe teringat ayam penyet kt tpt sis sllu mkn..mmg terbaikkkk..

Mia Liana said...

ayam penyet memang sedap... wahhh tahniah ya.. top SEO tu..

NAL said...

ade isu terbaru ek? NAL baru tahu ni..

sabella mohamad said...

perghh first page woo ! tahniah abg HH ! even jarang dah blogging tp trafik tetap maintain :D

Remy hazza said...

hairy...sama lah dgn abg remy nie ha.....busy memanjang....BW pun dah terabai.....

yana aina said...

merendah diri ^^

Razil Tahir said...

Isu panas macam nie memang senang tarik trafik...
huhuhuhuhu
betil ker tak halal?
kena baca more... huhuhuhu

Kesuma Angsana said...

blog ini antara yg terbaik, jauh lebih baik & hebat dari blog KA

Sally Yatiey said...

Sedapppp ni, ayam penyet! ^_^ hehe

Cik Nur™ said...

wahh..keyword naik eh..
isu halal hari tu kan.. :)

hafiz hafizol said...

hebatnyaaa.... ak pun ada jugak nie buat entri pasal nie... nak search gak ah.. hahaha :P

Mrs Velentine said...

wow...permainan SEO menjadi

baby comel said...

mmg menjadi sungguh la entri tu. Tahniah utk keyword tu :)

QasehnyaRania said...

jap nak pi cari..

baru je follow.siap jadi follower yg ke 1oo lagi.. tak da hadiah misteri ke..hihi

Cik Fie said...

cam sedap je ;)