Thursday, September 27, 2012

REVIEW BLOG PART 4


ASSALAMUALAIKUM..
Today nak teruskan lagi "perkenalakan" blog-blog yang tuk korang kenal lebih mendalam lagi..Untuk part 4 ni saya nak perkenalkan lagi 5 blog yang tuan nya sangat sporting. Sebab pe saya say sporting? sebabnya dorang sering lawat my blog dan tinggal komen dalam setiap entry then tangan dorang sentiasa x bosan tau nak join contest, segmen yang saya buat..jadi apa lagi kalo korang nak blog korang meriah boleh lah kenal ngn mereka yang tersenarai di bawah ni...

http://yayaonly.blogspot.com/
http://deary-ainn.blogspot.com/

http://hanynysha.blogspot.com/
http://bacerjer.blogspot.com/

anda last xdapat copy header
 


p/s: mana erk dorang ni sejak kebelakangan ni?hey korang!! haha




24 comments:

Mk Syahir said...

hebat2 mere nih..terjahhh :)

Nor Zilla Sensei said...

ish... last skli tu header tak dapat copy.huhuhu..jeng3.

Mrs Velentine said...

nnt aku jenguk drg skg tgh busy katalog buku..ni pun cuci mata jap

HanaNabihah said...

=D

Dkna Abza said...

ada jer kat sini tapi agak bz tak sempat nak BW :(

Anisa Anuar said...

nak pi terjah jap na

Mira Adzlia said...

xsbr nk tgu yg sy punye part...pjlnn jauh lg nih..hihihi...

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..dorg ade je tu. maybe silent jap kot. jom kita terjah blog diorg!!

Cik Nur said...

wahh..agak2 bilalah nak kena review dengan HH ni..kikikiki.

nak terjah jap.. :)

Husna said...

dh lama tak bw ke blog cr blog best..inilah masanye...

Silent Thinker said...

happy blogging semua.

boni kacak said...

wah...bestnya mereka2 tersebut.hehehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaa... tahniah semua.. hehehe

Remy hazza said...

jom kita terjah sapa yg kena......

bai baizura said...

mohon buat review blog org time part5 plak . bhahahaha :P

new hope said...

salam,

bnyk plak blog yg review blog ni

KLIK 6 tuntan rakyat kepada cuepacs

Maisarah Azmi said...

wah..jom terjah! cun la header diorang

shidaR said...

bila.. lah turn shida kih3 :p
nice...terjah deme :)

mizsfatima said...

ish..bila la blog saya akan direvw cam nie.hehe

Kesuma Angsana said...

semuanyer blogger terbaik!

Dkna Abza said...

heri jangan lupa jenguk dkna gak tau

Si Matatajam said...

Free nanti bleh terjah ni...

Ikhwan Suhaimi said...

eh2... auwwww malu titeww !! haha

Maseh Incik Hairy, jasa Mu dikenang !!

kinara kinatara said...

wah...beruntunglah bagi mereka..huhu..:)

ape lagi terjahhhhhhhhhhh..