Thursday, September 13, 2012

1ST CHEQUE NUFFNANG

ASSALAMUALAIKUM..
Hati manyak senang oooo kenapa ,mengapa? oooooo cheak dari EN NUFFNANG dah sampai ea hairy..haha...Ni adalah cheque pertama dari nuffnang sejak aku daftar nuffnang dari bulan 2  lepas tau walaupun x banyak cam blogger-blogger hebat yang lain tapi aku bersyukur sebab ada juga duit masuk kan.! rezeki banyak tuh ja so terima lah dengan rasa penuh kesyukuran...heee


Kalau korang nak tau juga ni hanya duit yang klik-klik 20sen tu ja ea bukan BE. Sepanjang hampir 6 bulan daftar ngan nuffnang ni xpernah dapat BE betapa sedihnya aku terhadap nuffnang..goshhh!! matilah kena boikot nanti..haha...

Tapi aku xkesah pun kalau xdapat BE tu janji aku hepy bila berblogging ni dapat kenal kawan-kawan blogger yang sporting cam korang semua tanpa korang xkan ada reader,pengomen kat blog aku ni kan..

Terima kasih ea nuffnang sebab bagi peluang tuk aku cari duit sampingan dengan cara berblogging ni. Sayang nuffnang ketat-ketat !percayalah dekat blog HH yang gigih mengupdate selalu ni sedekah lah BE tuk saya.. * sambil wat muka xmalu merayu..hahaha..

Sekian Terima Kasih




36 comments:

Yana Aina said...

untung ler..yana pon blm prnh dpt BE (blog yana xfemes..heboh jerk) heheh

Zarif said...

huyoo.. congrates bro.. murah rezki.

Eca Dwinky Asha said...

samalah..xpena dpt BE sejak dri cashout ari tu :)

Eca Dwinky Asha said...

hairy...eca klik maxis..jom exchange klik ye =)

♥♥szumika sakni♥♥ said...

tahniah...ok la dpt dri xder..sy lg xdpt huhuu.....t belanja erk hahha

Mrs Velentine said...

oklah 2..sya baru 3.25...hahaha,,,,done click u nuffnng & churp2

danielz said...

mcm ne nk wat..le x Pm kat fb saya
bjypkh86@yahoo.com

Si Matatajam said...

Alhamdulillah murah rezeki hairy..kira ok la tu dah bleh cash out kan.. Kak M n maybe lambat lg kot ha ha..

Along Polimas said...

tahniah bro...
peminat bola sepak malaysia...Wajib baca nie...
Dah kena HARAM la...http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2012/09/fam-haramkan-vuvuzelakakakaka.html jangan tak komen lak..

Nurfara Hani said...

brape tu hery dapat? seronok la. boley make up isteri...

Cik Nur said...

wah..syoknya..patutlah hairy senyum smpai ke telinga je hari ni..hihihi

Mira Adzlia said...

bole blanje secret recipe 24 sept nih..hahahaha

KorN said...

BE aku tu tak lepas pon lagik seploh henggit...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tanhbiah bro... waaaaa

Nick Nashram said...

aku punye belum cashout lagi..nak tunggu smpai rm 100 dulu..BE ntah la bila terbuka hati nuffnang nak bagi..jeles jugak tgk org lain asyik dapat BE je..hahah

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 yer...:)

Remy hazza said...

remy pasal nuffnang nie tak beberapa pandai pun... org suruh letak remy letak jer... memang tak mengharap sangat....... buat blog pun just to share moment2 yg menarik dlm hidup... ada rezeki ada lah... anyway... tahniah hairy... keep blogging... moga bertambah rezeki nanti....

BeLLa said...

mohon belanja @@

Edy Fee said...

hehehe bestnya dpt duit dh.aku mlas nak cashkan lg.hehe tunggu byk sikit.hehe

Pecinta pink^^ said...

wah,,hery dah cash out la :P bole la blanja..hikhik..

shidaR said...

nice hery hehe :)
cam xcaye bru dpt yg ptama..btul ke nih??

Sue-Rya Qistina said...

wahhh...untunglah!
rezeki di bulan syawal.
hehehehe
bole belanja akk skit :P

Sally Yatiey said...

Saya pun jrg dapat BE masa mula2 daftar akaun nuffnang, cuma tahun ni je dapat.. Tapi x pernah cash out lagi.. Hehe

Nur Shuhada said...

wahhh..untung la dpt dri En.Nuffnang :)

Ikhwan Suhaimi said...

Duit rayeee !!

Maisarah Azmi said...

wah..tahniah2.. sarah xpernah dapat pun

ctk said...

tahniah Hery, ct sampai skrg xdpt nk log in nuffnang, org nuffnang pon xnk tolong ct...siapalah ct ni..hehe...ermm xpelah, derma2 lah ckit duit tu kt ct..haha

rAIHan said...

alhamdulillah dpt jugak check out dr nuffnang. moga dimurahkan rezeki. ^^

boni kacak said...

tahniah bro..hehehe.. ntah bila la turn aku pulak ni?hehehe

Kesuma Angsana said...

tahniah ye, sikit pown rezeki juga tu

Dkna Abza said...

dkna pernah dapat BE...sekarang BE merajuk ngn dkna..susah nak pujuk balik hihiiii

HanaNabihah said...

Blog Hana langsung takdak nuffnang segala bagai. mmg zero! haha. *malu*

Silent Thinker said...

dah lama nufnnag tak bagi BE..
sob2X

tahniah hairy dah dapat cek!

MaYa MustWany said...

fuhh masyuk..allhamdullilah rzeki

jaakechik said...

tahniah...hehe..sama laa..jaa pon baru jer daftar bulan 2 jugak..tp belom mampu lagi nak cash out..huhu..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....seronoknya dpt cek dr nuffnang...:)