Thursday, September 20, 2012

"BE A.K.A BUFFERED EARNING" DAH 7X DPT?

ASSALAMUALAIKUM..
Betapa kolotnya aku pasal Nuffnang ni sampaikan selama ni aku dah dapat BE ( buffered earning) rupanya..haha..Alhamdulillah rupanya aku dah dapat 7 BE dari Nuffnang terkejut juga aku tengok acc nuffnang semalam..Maklumlahh acc bertukar wajah jadi blur lah sikit.. Sebelum ni ada wat entry yang dapat cheque dari Nuffnang dalam tuh aku cakap xpernah dapat BE kan? ohhh maaf en nuffnang saya betul-betul xpersan yang anda dah bagi saya BE tuk saya..

Dedulu gigih ni tanya orang camna nak dapatkan BE sedangkan traffic boleh lah juga kan tapi xdapat sedih sangat ( dah cam kemaruk nak BE kan hahaha ) Bukan kemaruk ok tapi sedikit jeles tengok member selalu update entry dapat BE...hahaha...

Syukur sangat bila dah dapat kepercayaan camni dari nuffnang walaupun xbanyak kan janji hadoo bukan senang nak dapat BE ni tau.. Love u Nuffnang..muahhhhhhh!! HAHAHA

 P/S:  Korang jangan lupa klik-klik nuffnang saya tau..Sejuta terima kasih buat korang yang berhati mulia itu..

22 comments:

Anisa Anuar said...

kasi la tips mcm mana leh dpt byk tu....tak pun share apa yg dpt...murah hati kan.... XD

bai baizura said...

wahh tahniah la :P nt dh dpt share ek :P

♥♥szumika sakni♥♥ said...

tahniah hahhaha...da 7 bru nk perasan huhu

Eca Dwinky Asha said...

wah..gila smpai 7..jeles!

Mrs Velentine said...

untunglah..sya x pena pun...huhu

Sue-Rya Qistina said...

bestnya!
boleh belanja akak ni :P

Rochelle Liong said...

Tahniah .

Mira Adzlia said...

sile kongsi cikit duit tu..trime ksh..hahahaha

Remy hazza said...

untung ler adik remy nie..... selalu dapat BE... remy terus takde apa apa..... he3.... blog tk femes... tak kisah lah..... janji rock!!!!!

Si Matatajam said...

Wah best tu dah 7 Kali..heran gak Kalau blog retis cam hery ni tak dapat BE kan..

ayut said...

untunglah badan..hihihi..ni yg org sini tetibe non-glitteri jd ye dh..hahaha.lg nasib :)

Everything's Everythings said...

hahah tahniah ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah.. leeza belum berkesempatan lg... tahniah k..
sama2 lah kita majukan diri dlm dunia blog.

boni kacak said...

aku lagi double kolot daripada ko.hehehe.. sampaikan sekarang ni aku tak tau langsung apa yang aku dapat kat nuffnang tu. langsung aku tak check..hahaha.. nampak tak betapa malasnya aku..hehehe

cweet pinky said...

hehehe , CP sangat tak tau benda even ade pasang nuff , cmner tuh ?? hehehe ~

KorN said...

BE untg la dapat hazwan hairy.. errrr.. betui ke?

Lulu Caldina said...

tahniah... wah kira otai blogger ni..

HanaNabihah said...

pewittt....retis pulak msti la dpt kn. tahniah! semoga lepas ni dimurahkan rezeki lagi banyak dpt BE. amin...=)

shidaR said...

nicelah heryy hehee dah blh belanja shida hehee :D

Nurfara Hani said...

bestnye dah banyak kali dapat,.,rezeki.

kinara kinatara said...

wow:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...rezeki ni...:)