Thursday, September 13, 2012

REVIEW BLOG PART 2

ASSALAMUALAIKUM..
Untuk part 2 ni plak nak review lagi kat korang blog mereka yang nak saya "perkenalkan" kat kalian yang xtahu lagi kemunculan blogger-blogger yang ramah tamah,sporting gegila ni kat korang.. Ni bukan review tau tapi saja wat tajuk review oleh sebab idea tajuk xdak..haha.. Kalau review ni korang tau kan maksud dia apa? review ni macam kita bercerita pot pet pot pet pasal blog mereka ni semua lah oleh sebab xsempat nak pot pet so saya just" perkenalkan" kat korang semua saja ea...Jangan lupa view & follow dorang tau pasti korang xkan menyesal bila kenal dorang..

Tekan LINK mereka...

http://mymatatajam.blogspot.com/

 
http://arjunapopkorn.blogspot.com/

http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/

 
http://nurfara-hani.blogspot.com

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com

Itu saja untuk part tu jangan lupa KLIK link dorang semua ok....
Untuk PART 1 ---------> KLIK SINI


22 comments:

Mrs Velentine said...

wah best mai tersenarai....tahniah

♥♥szumika sakni♥♥ said...

good luck smua huhu

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...jom2 kita terjah pada yg belum mengenali mereka yer...:)

Mk Syahir said...

perghhh..tahniah2..semoga terus sukses..jom terjahhh

muhammad asyraf said...

selalu singgah si mata tajam dan blog bro korn tu.. :)

MRS Rongoks said...

rajin btol hairy ^^

KorN said...

eh ade nama aku plak..

Princess Syazliyana said...

blog den pun ade .. thanks :)

Si Matatajam said...

Opocot! Header kak M plak. Ek eh, konon wat terkejut la kan padahal sonok sakan. Hi hi.. Tq na Hairy..

Dkna Abza said...

erkkk!! dkna nak review blog hery laaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thx beri leeza idea idea utk terjah2 ni...
bila leeza nk dpt BE erk?

Ikhwan Suhaimi said...

Zaxx punye entry aritu bestt woo !

Mira Adzlia said...

mau jugak...haha

Cik Nur said...

yang atas sekali tu, selalu terjah.. :)
skang nak terjah yg lain2 la.. :)

Mr.She said...

weewittt korn ngn uncle zul ade tuu. aumm! haha :D

Remy hazza said...

insyaAllah... nak jugak remy terjah semua nya nanti.......

Pecinta pink^^ said...

wah..harus terjah..especially yg no 1,4 n 5 Sebab tak pernah jejak bw..hehe..2 n 3 Selalu bw (^_^)

shidaR said...

shida terjahh!!

Nurfara Hani said...

tersenarai jugak akhirnya.. btw tengs hery:)

Sue-Rya Qistina said...

jom terjah!

HanaNabihah said...

Hoho. ade lagi yg Hana tak kenal. boleh la jenguk2 dorang ni. BW. lalala~

kinara kinatara said...

wah yang atas sekali...kina kenal sangat 2.huhu...satu geng mang ramah tamah..