Wednesday, September 19, 2012

REVIEW BLOG "SPECIAL" PART 3

ASSALAMUALAIKUM...
Untuk hari ni diteruskan lagi tuk " perkenalkan" blog-blog yang terpilih. Eh semua orang yang pernah drop komen kat blog HH ni ada tersenarai tau cuma x berapa pasti anda di dalam PART mana..Jadi jangan lah berkecil hati lak tau kang korang xnak masuk blog ni dah plak ikut turn katanya..haha

Part ke3 ni kenapa " special"? haaa untuk entry yang ni hh nak cerita lah serba sedikit pasal tuan empunya blog yang tersenarai ni kenapa special kan. Sebenarnya mereka ni menang tuk " blogger khas bulan 6" aritu mereka ni terpilih oleh sebab mereka anda "entrykan" pasal saya..wahhhh!! best kan bila ada orang wat entry pasal kita pastu semua orang baca...haha...


Meh terjah dorang pasti entry koranga kan meriah dengan jari-jemari mereka yang sentiasa tinggalkan komen.. Xsalah kalo korang follow mereka ni pasti xkan menyesal punya lah
...
http://maszull.blogspot.com/
Header yang kat atas ni korang kenal x? kalau korang xkenal lah kan sya rasa korang ni baru nak kenal dengan dunia blogging ni kot..haha..! mohon cepat-cepat follow mama yang sangat sporting gila-gila ni ea pasti blog kalian akan meriah tau bila mama dan sebati ngn blog anda.. Lagi 1 mama ni jenis xmemilih blog tau semua mama baca cam blog hh ni entry yang zaman purba dulu pun mama still baca n komen..oh terharunya terima kasih mama sebab still supoort hery walaupun sekarang kurang sikit berblogging.. Sebab mama dapat speacial ni sebabnya beliau telah wat entry ini tuk saya ------->KLIK SINI
Terharu kot bila ada wish dalam entry blog 1st time seumur hidup tau ...haha

http://bisikansekepinghati.blogspot.com/
Untuk header yang atas ni cik adik manis kita hana a.k.a bisikan sekeping hati...wow!! bunyi menarik kan bisikan ok jangan bisikan lain sudah..haha...Cik hana ni plak tersangat lah sporting oi , if saya wat status kat page blog, twitter , dalam entry pun jari beliau sentiasa menaip tuk balas apa yang saya buat sampaikan beliau dan bolot semua kategori award dlm bulan 6..haha..! tunggu sijil dia sampai nanti korang tengok dah bapa byk dia dapat.. Sama juga macam mama kenapa hana leh dapat special ni sebab ------> SINI

http://safiyahezora.blogspot.com/
Header kat atas ni korang kenal x? haaa ni lah jiha a.k.a silent thinker a.k.a dalam diam aku menulis..Dalam diam-diam tu banyak gila entry yang saya terlepas tau..haha... Kalau xkenal lagi tu mohon follow beliau ea , Beliau ni boleh dikategorikan sebagai blogger yang dah lama bertapak dalam dunia ni start dia berblogging dari tahun 2009 ok time tuh saya xdak lagi laptop..haha...Dalam blog beliau ada macam-macam maklumat kalau korang nak xrugi kalau korang dapat kenal beliau.. Beliau terpilih sebab aritu bila masuk ja blog beliau ternampak entry ni oh terkejut gila ada orang wat entry pasal saya dan blog saya...Sebenarnya dah kenal jiha ni lama dah time blog ni baru followers 300 time tuh alaaa sedih tengok blog hh yang xde pun pembaca..haha.. entryy yang beliau buat -------> SINI

Sekian saja review mereka yang menang anugerah khas blogger bulan 6...waiting saja hadiah sampai..heeee
next part korang-korang lak! tunggu...



.

36 comments:

Mrs Velentine said...

semua wanita ni//nak terjah lah..

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum...

Tahniah....

Dijemput untuk join segmen Zul n Azizi Boarding Pets....

[SEGMEN] Mencipta Bisnes Kad ZABP

TiranaAduka said...

salam bro..
Agaknya bilakah giliran saya ? Sabar menanti

Aku Penghibur said...

wahh bestnya kena review... bila my turn hahaah gurau jer

Sue-Rya Qistina said...

istimewanya mereka yg setia :)

Anisa Anuar said...

baru kenal...baiknye review org...bguih2

Phat said...

terjah!!!

Zul De Alexis said...

terjah!!!!!!!!!

blog depa menarik ada info.

Fieyda Lova said...

wowww.. sy kenal mama maszul tu.. dia ade jugak several time drop komen kt blog sy. mmg sporting abes :)

Yana Aina said...

agaknya yana part berapa ekk .. heheh

Mk Syahir said...

wah..ramainya review blog lu..tahniah bro..ingat, jgn lupa gua dah pemes nanti :)

HanaNabihah said...

saya special? hihi~ maceh abg kachak! hahaha. tp tak lama lg dah tak special sbb jarang dah nk update blog. bz! huhu.

Lelaki Ini said...

wah!
seronok la diorang!

MRS Rongoks said...

terjah menerjah diorang . wowowo

Kesuma Angsana said...

tahniah buat mereka2 tu ye

shidaR said...

wahhh seronok bila kita ada pembaca kan..dulu shida pun pernah jd mcm semua blogger alami..skg alhmdllah semakin ramai pmbaca suka dtg :)

lg2 skg dah pakai domain..pe prasaan herry??

shidaR said...

terjah mereka juga :)
semua nice!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mekacih yer HH sbb buat n3 ini suka sesangat mama bila baca n3 ni...

p/s sori yer HH mama kurang bw skg sbb sibuk sedikit semenjak kehadiran cucu pertama ni...:)

bai baizura said...

bila pulak la blog org dpt di review ni. kehkehkeh :P.

bgs2 tlg blogger lain :)truskan usha anda :D

Nor Zilla Sensei said...

jom terjah... tahniah yg di review blog tu.. hh kita masuk dalam review x? ke bulan depan..kikiki

Maisarah Azmi said...

wah bestnya blog di review

Remy hazza said...

tahniah utk semua......
terutama mama maszull tu......

boni kacak said...

mama maszull tu kenal sangat.hehehe

Yana Sakura said...

waaahhh..nak jgak direview.. hehe :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pelangi tu leeza tak follow n terjah lagi.....

Silent Thinker said...

t.kasih tuan blog...=)

Silent Thinker said...

Review special..alahai malu lah saya...

#Happy blogging

Si Matatajam said...

Ada gak wa entry tp may be hery terlepas pandang kot.,
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/kad-raya-lagi-dari-blogger.html
Tak da la entry hebat sangat..entry penghargaan ja... Harap sudi baca..

cweet pinky said...

sob3 ~~ CP2 ?? hehehe ~

joking2 ... tapi kalau hade ape salahnya kan .. hehehe ~

Cik Tie@Akak said...

ingatkan belum follow,rupanya dah follow..wakakaka
http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/09/ingat-mazuin-hamzahini-foto.html

Nor Salmi said...

Tahniah buat ketiga2 blogger.

Singgah sini.. Salam kenal drp ibu.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama dtg nak bagi tahu HH kena tag yer kalau sudi jom la join skali...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

ELeEa said...

Salam

Wahhh...ada special entry for special blog gitu...

=)
nice blog...
salam perkenalan
following you...
ada masa singgah ke blog sy =)

Nurfara Hani said...

wow.. mereka special.. bestla.

kinara kinatara said...

wah bestnya mereka2..ini:)

Siti Rohaida said...

seronok dapat di review oleh HH..