Wednesday, September 12, 2012

REVIEW BLOG PART 1


ASSALAMUALAIKUM...
Mulai hari ni saya nak review blog mereka yang sebelum-sebelum ni yang saya xsempat nak review..Oleh sebab keadaan xberapa nak mengizikan so lembab lah sikit review kan..Ni nak kata "review" xdelah 100% kot sekadar "perkenalkan" blog mereka yang telah menang pelbagai segmen , contest dalam blog saya ni serta mereka yang sporting gegila xhengat ..Korang kalau nak kawan dengan "kawan blogger" yang sporting gegila ni , yang baik hati ,yang jari jemari dorang yang xpernah penat menaip komen tuh boleh lah follow mereka ea..

Serbu mereka selaju mungkin tau pasti korang akan hepy bila berblogging ni...Dorang semua ni walaupun saya dah lama gila xon9 blog & kejap muncul kejap tenggelam ni mereka tetap masuk blog ni tau..tengok!! betapa setianya dorang semua ni..Xrugi kalau korang yang follow dorang semua ni dulu , kalau yang dah follow tu korang tau kan dorang camna kan... jadi meh saya perkenalkan dulu top 4 kat korang...
Follow dorang tau...
tekan LINK..

http://suriaqistina.blogspot.com/

http://merepekzone.blogspot.com/

http://santaileeza.blogspot.com/
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/

Ok ni ada 4 blogger tuk part 1 .. Untuk review blog ni keseluruhan ada sampai part 10 jadi tunggu yea blog sapa yang akan muncul selepas ni..hehe...Hope dapat bantu naikkan traffic korang..haha opssss !! :p

26 comments:

HanaNabihah said...

Huahua~ Hana sure2 tak tersenarai sbb dah lama x aktif blog. kui3~

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...jom terjah mereka yer...:)

bukankosong said...

kalau rajin atau mau

review la blog kiter gakkk

muhammad asyraf said...

Wah..untungnya mereka :)

Eca Dwinky Asha said...

terjah3x....

AimanAziz said...

Nak Direview jugakkkk!
Entry Hangat : Tips Gemuk Versi Sengal

✿ Nani ツღ said...

wahhh untung lah :DDD

Silent Thinker said...

mereka2 ni mmg rajin drop komen..

#happy blogging semua!

Mk Syahir said...

untunglahh retis review :p

shidaR said...

heheee..dorg dekat entri ni pun sporting habiss..lg remy rajin tgn dia komen2 hehee nice :)

shida terjahhhh!!

bai baizura said...

terjah~

Mr.She said...

kihkih. ok x sgka ade jugak blog merepekzone tu. :p

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
Kalau sudi memohon la follow saya.
btw nice entri ^^

Maisarah Azmi said...

jom terjahhh...

BeLLa said...

:D

Si Matatajam said...

Ha! Tu dia..baru jengoi...Amboi lamanya tenggelam retis sorang ni...tahniah untuk depa yg direview...

Remy hazza said...

hairy.....
speechless..... tak sangka remy masuk dlm top 4 tu......
ada ada saja hairy nie.....
anyway terima kasih sesangat.....

susulemakmanis said...

nice giler diorang punyer blog :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yehaaa.. kembang kempis arrr santai leeza... kena puji... ting ting.. like like.

Yana Aina said...

tahniah pd mereka ^^

MRS Rongoks said...

yeah ! teruskan mengreview :)

Dkna Abza said...

15 blog?? hamboooiii..banyak tu... ;p

Pecinta pink^^ said...

antara 4 ni blog santai leeza yang pernah selalu terjah..yg lain nk terjah skang :P

Sue-Rya Qistina said...

thanks for this n3 ye HH.
sgt terharu!
akk mmg pembaca setia blog awk tau.
bkn di blog je, di twitter & fb pun sama gak

kinara kinatara said...

wow..bestnya mereka..huhu:)


suka semua blogger nyh:)

Liza Izsan said...

bangga der...