Tuesday, September 18, 2012

"DIA" SANGAT KREATIF ! SIAPAKAH??


ASSALAMUALAIKUM..
Sebenarnya dah lama sangat nak wat entry pasal seorang blogger yang sangat kreatif ni..Xsangka dia boleh buat sampai camtu sekali sangat terharu dengan beliau ok! Otak beliau sangat kreatif  sampai boleh "cipta lukisan" hasil tangan sama a.k.a seakan-akan header blog saya tau..haaa mampo korang wat camtuh?haha

Ni adalah contest ke 3 hazwan hairy yang lepas ,dia ni join contest yang HH buat dalam contest tu saya nak semua blogger yang join contest ni nyatakan "kenapa anda suka dengan blog hazwan hairy dengan cara penyampaian yang kreatif " korang nak tau apa dia buat sampai saya terkejut beruk tengok entry beliau rasa terharu sesangat okey dengan entry tuh..

Beliau ada pemilik blog merepekzone.blogspot.com

Meh tengok kenapa saya cakap sangat kreatif itu?
 |

haaa kratif x beliau?nak sama kan? hahaha..
keta kuning saya,pokok,burung,awan
jalan raya,pencel,matahari ,penanda arah,tulisan ,gambar saya, 
semua ada ok!! sangat terharu,teruja ooo..

selanjutnya mengenai entry ni boleh ------->KLIK SINI




p/s: Tengah nak siap-siapkan REVIEW blog "special" PART 3 & PART 4...tggu!!

44 comments:

CikMunBlogger said...

comel ! cantik . hehe

Unknown said...

tahniah buat beliau..perghhh !

ecadwinkyasha said...

wah..sangat kreatif.

Unknown said...

wah..kreatif2~~ comel je die wat :D

Ca Ezah said...

mmg kreatif! :)

Zul De Alexis said...

pergh!
cantik!
kreatif2

Mrs Velentine said...

mmg kreatif..cubit2 nuffnang

Unknown said...

kretip! tung arrrr

Kekzamanis said...

Wah! Kreatifnya.. Hampir serupa.. Thumbs up2! ^_^

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...yer la memang kreatif betul...:)

TS said...

alolo...sooo sweeettt.. :)

Unknown said...

hairy....
too good for me..... kreatif sangat !!!!
sayes....comel art dia.....

Anisa Anuar said...

comel3....

Anonymous said...

mmg kreatif ler hairy

Si Matatajam said...

Kreatifnya dia....

Unknown said...

untungnye.. haha..

Unknown said...

kreatif sungguh beliau..hehe

tuanseliper said...

wah2 huntunglah peminat siap lukis lagi. hahaha :p

Unknown said...

mmg kreatif...

Unknown said...

cantek !!

rAIHan said...

kretip ^^

AyueJean said...

Hamboooiiihhh..
Comel betul gambar hairy kat header tu...
Siap senyum lebar lagi dia buat..
Hehhehehe..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel je..

eddy syrol said...

kreatif!

Dkna Abza said...

erkk!! dkna tangan kayu..tak kreatif :(

Mr.She said...

surprise apakah ni hery.. terkejut tau. jgnla puji, malu :p

btw thanks a lot! sobs :')

lepakk.com said...

Hampir sama..kreatif

Leeza Dayasari said...

wowwwwww..... haaaaaaaa.....

Unknown said...

kreatif2 hahaha

Unknown said...

wowwww.. memang mr.she memang kreatif sangat!

inche hlovate said...

nasib baik pernh pegi blog beliau

Unknown said...

memang kreatif la :D

boni kacak said...

heheheheh.. memang sangat2 kreatif..hahahaha

Unknown said...

Kreatif!

Unknown said...

Kreatif!

Shida Radzuan said...

haaa ni dah de fans ni kne jga lek lok blog ni tau heheee :)

mmg kreatipp!!

Anonymous said...

fuyoo...kagum ngan kekreatifan beliau =)

suwara entertainment said...

sgt kreatif! jeles tau..hehehe

HanaNabihah said...

Kannn...hana pun tak pernah terfikir nk buat mcm tu. hoho. mmg layak dia menang! =D

ayut said...

nice....mmg ptt pon leh tkjut beruk yer.huhuhu..nk mcm tu jgk boleh? :p

Silent Thinker said...

kreatifnya dia!
cantik lukisan dia..
tetiba jeles dgn orang yang pandai melukis.

#Happy blogging

Anonymous said...

comel

Nurfara Hani said...

cantik die buat..

kinara kinatara said...

wah cantiklah dia buat..n sebijik sangat..suka2..:)