Saturday, September 8, 2012

SIJIL SIAP ! BLOG TERSENARAI ALERT..


ASSALAMUALAIKUM..
Syukur Alhamdulillah sijil contest tuk pemenang dah siap sepenuhnya ! sangat mengambil masa nak siapkan benda ni ok dengan keadaan yang xbapa nak mengizinkan..Terasa sangat happy bila semua benda ni dah settle. So boleh start pos kepada semua pemenang yang tersenarai dalam Contest ke 3 hazwan hairy dan award bulan 6 blog hazwan hairy .

Lega sangat-sangat dah oi hanya Tuhan ja yang tau persaan ni.. Korang yang dapat sijil aku ni hope korang simpan baik-baik tau insyaallah kalau satu hari nanti rezeki aku ada lebih aku nak wat "gathering" followers blog hazwan hairy ni..Korang yang ada sijil ni akan dapat sedikit kelebihan..hihihi...Dokan yang terbaik tuk aku ok hope sangat boleh wat gathering dapat juga eratkan hubungan silaturahim antara blogger-blogger lain kan..

Sapa yang tersenarai dalam sijil ni mohon bagi alamat if korang xbagi lagi..








amacam? cantik x?hahaha....

32 comments:

Zul De Alexis said...

T____________T

x penah lagi dpt sijil....

Rniz said...

Cantikkkkk.....

Cik Nur said...

cantiknya...! tahniah buat mereka.. :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...seronok n bestnya x sabo nak dpt sijil ni mekacih HH....:)

Si Matatajam said...

Rasanya awal2 hari tu akak dah bagi, pm kat fB.. Cer check tgk.. Kalau tak dak alamat akak habaq na...

Si Matatajam said...

Cantik la...tak sabaq nak memilikinya..ha ha ha...

babycomel said...

wah, semart tu sijil penghargaan.. siap ada cop mohor lagi =) nice,

CikMunBlogger said...

bila lah turn saya pulak kan . huhu

boni kacak said...

pergh..bestnya.siap dapat sijil lagi :)

Silent Thinker said...

tak sabar nak pegang sijil..hehe

Che Rosliza Che mat said...

wah!! ada sijil penghargaan tue...siapa yg bertuah tue..

Dkna Abza said...

yeaaa!! domain lama dkna kasihsuci-whh.blogspot tersenarai gaaakk..suka suka suka..

next contest nak pulun sijil tuk domain baru dkna.my :)

cepat2 buat gath, dkna nak join :)

Dkna Abza said...

coooppp coooppp heri, kat bloglist tu mintak tukar nama 'dkna' tau takot confius dengan nama lama √°dylia qarissa'lak ;p

FaFa EhA said...

cunnnnnnnnnnnnnnn ! hahahaa

Niza Romli said...

uii..siap ada sijil. best2

Maisarah Azmi said...

hehe..tq, sarah pun dah lupa sebenarnya dapat award nie..

rAIHan said...

cantik..sygnya tak berpeluang..

Dhia Johary said...

wahh,..ade sijil ni,..menarik.. :)

Remy hazza said...

he3... remy nampak yg remy punya...... so sweet... tak sabar nak gantung kat rumah.......
something special from someone special !!!! thanks hairy....

HanaNabihah said...

eheh! blog sy dpt 2 la! hihi~ suke suke. maceh incin hery =D

yayahnasake said...

cantik :)

saya nak jugak boleh tak 0_0

Leeza dayasari [santai leeza] said...

MR HH ingat tau.. next time backup dlm emel.. send ke emel..
hmmm

shidaR said...

hery shida 1stime dpt anugerah mcm ni selama berblog hehee..nice xsabar nk pegang n bau sjil nih hahaaa..eh detail shida simpan lg x?

Mira Adzlia said...

hoho..canteknye.....tahniah pd yg dpt sijil nih :)

Kesuma Angsana said...

cantik, tahniah pd penerimanyer !

KorN said...

wah sijil abg riri dah siap.. ekeke

Eazy Izzuddin said...

siap sijil tu ...
terbaikk
xD

Mk Syahir said...

perghh..nama wa..

xde... T__T

Sandra Azwan said...

anda memang gigih!;-)

Sue-Rya Qistina said...

wah...best3.
x pernah lg dpt sijil dari blogger camni.
teruja dan seronok sgt tau!
thanks HH! :)

Nurfara Hani said...

tahniah kepada semua pemenang.. tak akan putus asa nak dapatkan sijil tuh..

kinara kinatara said...

wah..bestnya dapat sijil..nak jugak boleh:)