Monday, September 24, 2012

BLOGLIST KESUMA ANGSANA

ASSALAMUALAIKUM..
Okeh hari ni aku nak join segmen bloglist dari akak KA . Setelah sekian lama xjoin mana-mana segmen jadi arini nak join semula lah .hehe.. KA ni bagi aku meruapakan salah seorang blogger yang sporting sesangat weh kenapa aku cakap akak KA camtu? haaa dalam semua entry aku beliau ada tau time aku jarang on9 pun akak KA selalu masuk blog aku tinggal komen walaupun aku xsempat nak g blog akak ni..Tapi pastu tu aku tetap pegi sebab tinggal jejak..hehe if xtinggal pun aku pegi punya dah dalam bloglist kekal kot!
http://kesumaangsana.blogspot.com/
Haaaa bagi korang yang xeknal lagi akak KA ni boleh lah kenal beliau dan belum terlambat lagi tau nak join segmen bloglist ni untung-untung dapat kenal ramai blogger lagi kan..Bagi yang baru nak bertapak cam aku ni haruslah join semua ni kalau dah femes amos xpe lah. Meh ramai-ramai join segmen ni cepat.. Untuk keterangan lanjut mengenai segmen akak KA ni boleh KLIK SINI .

14 comments:

Kesuma Angsana said...

tq sudi join dik! sgt2 KA hargai...

Mira Adzlia said...

chaiyookkk...hihi

Princess Syazliyana said...

gudluck !

Sue-Rya Qistina said...

dah join! hehehehe :)

Remy hazza said...

selamat bersegmen hairy.....
semoga berjaya nanti....

Yana Aina said...

dh join jgk ^^

shidaR said...

selamat bersegmen hery :)

Si Matatajam said...

Kak M pun join...selamat bersegmen...

Mrs Velentine said...

good luck

Dkna Abza said...

KA rajin singgah blog dkna tapi dkna yang sibuk sangat jarang masuk blog KA...jangan marah yea KA :)

FaFa EhA said...

selamat bersegmen :)

HanaNabihah said...

Wuu~ retis. hihi~ GudLuck!

Silent Thinker said...

lama tak join segmen2 blog ni..
gudluck yer

kinara kinatara said...

wah..alah dah telambat la pulak..huhu:)