Wednesday, September 26, 2012

PERATUS REMAJA TERBABIT AKTIVITI SEKSUAL

ASSALAMUALAIKUM..
Semalam ternampak satu keratan akhbar dari page member tentang peratus remaja terbabit dalam aktiviti sosial.. Sekarang ni remaja terdedah dengan gejala sosial yang meliputi pelbagai aspek. Di sini meh kita lihat peratus-peratus yang menyebabkan remaja-remaja di luar sana yang terjerumus dalam gejala sosial yang berlaku di Malaysia ni.

tekan untuk tumbesaran

hope followers-folowers blog ni xde yang terlibat ea..hehehe

34 comments:

Anisa Anuar said...

mintak dijauhkan...amin..

Katak Comel said...

masya'Allah..mntk2 Allah bg mereka petunjuk yg benar

Ikhwan Suhaimi said...

erkssss...Speechless !

nur anis said...

alahai....

Mrs Velentine said...

semenanjung jer...Borneo dia tak buat survey lagi..menakutkan ni...cubit2 nuffnang

ayut said...

dijauhkanlah...hairy jgn nakal2x yer ;) yg pasti kena pandai jaga dan bawak diri..insya Allah..selamat..

HanaNabihah said...

Nauzubillah. Semoga diri kita, keturunan kita dijauhi dari melakukan perkara2 sedemikian. Jaga diri. InsyaAllah Allah menjaga kita =)

Nor Zilla Sensei said...

mintak sama ahli2 blog hh ni di jauhkn dr bnda x elok. :-)

suwara entertainment said...

semoga dijauhkan dari kita semua. mohon remaja2 di luar sana mengambil iktibar dari gejala sosial cmni yg boleh merosakkan akhlak dan masa depan remaja tu sendiri

szumika sakni said...

huhu...jauhkanlah

Unknown said...

wah..lu yang mana 1?kih kih kih

Anonymous said...

takut lah dgn gejala2 sosial skang ni. pening memikirkan anak2

Maisarah Azmi said...

huh? sangat mengejutkat

Mawardi yunus said...

uih bila tgok chart tu takut rasanya huhuuh

Miss N™ said...

minta jauhlah nak terlibat benda2 mcm ni.. byk lagi benda yg boleh kita buat daripada terlibat dgn benda2 mcm ni....

moga kita semua sentiasa di lindungi ALLAH....amin.!

Unknown said...

rata2 semuanya tahu tentang aktiviti sosial nie.... banyak sangat pendedahan dan juga kurangnya pengawasan keluarga.....
pendidikan agama kerna perlu dipertingkatkan.....

Si Matatajam said...

Nauzubillahiminzalik..moga dijauhkan..

Dkna Abza said...

hery...cer cari pertusan yang tak mengaku lak..hahhaaa

iamcikmisi said...

nauzubillah.. mohon djaohkan..amin =)

Unknown said...

Alahai !memang ada pun...cuma.kurang ilmu dan iman...

apa pun jaga diri !

Unknown said...

Apa pun perlu jaga diri , kene ader ilmu dan iman...baru okey !

✿INA AINAA✿ said...

masyaAllah!!! dan nk sama dengan peratus dengan luar negara dah ni.. aishh, ni semua terpengaruh la ni.. mana agama, mana amanat kita hidup di dunia ni.. semoga kita terhindar dari semua kelakuan yg tidak senonoh ni

Pykaa Pdott said...

mntak dijauhkan la bnda2 mcm nie .

Luqman Zakaria said...

mintak dijauhkanlah dari semua nih..amin! huhu..

Unknown said...

kawin cepat2. habis cerita. halal pun halal, kan?

Leeza Dayasari said...

doakan yg terbaik. agr semua org tidak terlibat....

boni kacak said...

memang nak kena jauhkan diri daripada masalah aktiviti tk sihat tu...

Aimacomel said...

zaman skg ni org muda2 lg dh expert. mereka lebih hebat dr kita. Sayang kan bila kita sia-siakan masa muda dgn perkara2 yg bukan2 camni =(

inche hlovate said...

ni yg di survey je..ish2 minta di jauhkan

tuanseliper said...

peliharalah diriku ini YA Allah..:)

dariilhamkehati said...

wah , speechless !!

Shida Radzuan said...

insyallah ..dijauhi :)

Nurfara Hani said...

nauzubillah...

kinara kinatara said...

kadang2 mereka nyh rasa hidup mereka nyh di konkong..dan salah pilih kawa..selain 2 ibu bapa yang bercerai juga memainkan peranan..huhu:)


mintak di jauhkan dari keluarga kina dan semua..:)