Thursday, March 28, 2013

PERSONAL BLOG PAGE HAZWAN HAIRY DOT COM


PAGE PERSONAL BLOG | HAZWANHAIRY.COM

Hari ni aku nak cerita sikit mengenai page fb Personal Blog aku, kepada korang yang belum tahu lagi boleh lah baca sampai habis. Dekat fb like aku tak pakai nama Hazwan Hairy Dot Com tau tapi sebaliknya aku guna nama Personal Blog untuk page Like.



Kenapa nama tu ea, kenapa xpakai HAZWANHAIRY? ermm ni lah aku nak story sikit. Masa buat page ni time tak berapa nak expert sangat dengan Fb jadi tertulis nama personal blog tu tuk my page . Dah lebih 200 orang like dah tak boleh tukar tau so terpaksa lah guna nama tu.haha.

Dekat page ni plak aku jarang juga update-update status susah lah nak jumpa aku update ayat-ayat dekat page tu sebulan tak sampai 10x rasanya..haha.. Banyak post pasal entry yang aku update dekat blog saja.

Untuk entry hari ni nak bagitau kat korang blogger-blogger, followers,reader,pengomen setia blog hazwan hairy.com ni bahawa korang boleh ping segala entry korang dekat my page. anytime! jangan lupa paste tau kadang-kadang terlepas pandang entry korang xdapat lah aku nak baca dan komen..

boleh PING dekat sini ----> PERSONAL BLOG | HAZWANHAIRY.COM




Notakaki HazwanHairy :Ping tau jangan segan silu plak senang sikit nanti aku nak detech korang punya entry if aku terlepas pandang maklumlah nak dekat PRU ni aku pun busy lah juga..haha..Then Alhamdulillah baju i love blogging sudah siap sepenuhnya, sebenarnya kan ini baju ke 2 yang aku buat sendiri guna duit sendiri yang duit orang order tu telah dilarikan oleh tukang buat baju tu yang 1st.

Sebelum ni pernah buat tapi tak penah jd cmni mungkin beliau sudah terdesak..Terima kasih kerana anda semua yang oder seorang yang sangat penyabar, sayang hampa ketat-ketat sampai akhir nyawa..itu saja yang boleh aku bagitau..

OFFBLOG 3HARI... drive dari  Kuala Lumpur - Kuala Lipis - Kuala Rompin .Lepas dah settle kerja baru balik Penang rindu sangat-sangat dengan family... ^_^


45 comments:

Jiwa Lara said...

memang berat sungguh tu bang long sampai terdesak amek duit tu.. kesian kat bang long... hmm, lama dah tak bersembang abg retis nie nak drop komen pun dah jarang.. apatah lagi update blog..kihkihkih.. maklum lah bz jgak dkat2 pru ni..kononnya la..

btw, hati2 dalam perjalanan tu.. drive elok2, yg pntg kesihatan tu kena jaga.. :)

Farah Waheda Wahid said...

saya pun jarang update status dekat situ...

Aku Penghibur said...

ohh ada fan page :) ishh yeke kena larikan ..kesiannye... selamat pergi dan balik.. mudah mudahan hairy di murahkan rejeki oleh ALLAH

Fendy said...

wow..nice...busy ke bro?

Izza Sakura said...

Wah nk try ping la nt,hee

aQu Mad said...

Dekat PRU busy ek , hehe ..

afzalsukasuki said...

wah dah ada kelab kipas mati gak dia huhu :D ramai la ping entry pas ni :)

Sue-Rya Qistina said...

noted! selalu cam risau je bole x post kt fb page HH tu. hehehe. tapi dah diberi keizinan, ok le tu :D

Sukma Haron said...

nak ler order baju blog tu...how?

diana said...

Eiii..tak paham dgn orang tak amanah ni.tak takut ke makn duit curi??buatnya tetiba petut kembung baru tau...apa pun kira halal la..bahagian kita dah selesai.biar dia jawab bahagian dia dgn Allah pulak nanti ,,kan?

^^eKaTiKaH^^ said...

wuu, nnt kite ping bebanyak ;P

[PCL] said...

gila ramai like...eh silap 'ramai gila like'...tahniah hairy !

Vee Lea said...

Mihmihmih. Thanks kerana memberi kebenaran untuk ping kan entry. Sy sgt memerlukan pendapat orang skrg ni :P Have a safe journey!! :)

Kisah Si Dairy said...

lor...macam tu ke...kesiannya..xpe dik..nanti die terima la balasan nyer

fyna said...

hahaha.. nih masalah sama dengan fyna lah. niat nak tukar nama page. tapi...tak boleh dah. deng!!

ayut said...

ayut ping la nnt..hihihi..wah2x..dekat PRU dia plak yg sibuk..bgus2x..gaya2x anak malaysia yg berjaya ni..hihihi..moga selamat segala urusan yer nnt k ^^

Seneorita Baharin said...

alamak malu la nak ping hery, heee :P oraitezz nnt ada entry je terus ping dekat hery punya fanpage..hee ^______^
~have a safe journey hery :)

Sally Samsaiman said...

have a safe journey yup...

setiap dugaan tu ade hikmahnya :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...oh mcm tu ceritanya yer...:)

YaNa Yassin said...

kan,.. dedulu tak tahu klu byak like tak leh tuko nama.

Bahrain Ramlan said...

wah!!!..dah tukar .com la...boleh la nnti tolong tunjuk ajar..

Cik Nur™ said...

okay..nanti ada masa Nur pingkan entry ye.. :)

Faridzuan said...

Huhu alright! Kemain banyak dia punya jumlah likes ya! :D

boni kacak said...

hahaha. sama dengan aku. rasa menyesal pulak letak nama bonz da blogger. terus tak boleh tukar.. hahaha.

AyueJean AJ said...

Wahhhh.. jauhnya perjalanan....
Semoa selamat semuanya...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

MaYa MustWany said...

hihihi tak leh tukar ek?tambahkan sikit pun xleh?hihi..xpela..simple..hihihi

sbar je la orang tuh..nanti dia akan dapat balasan jugak nanti..

Syazana Zainn said...

buat report polis tak?
semoga org yg baw alari duit tu terima balasn nnt



eh balik penang bila?
kite balik ahad (31/3) ni. haha

Yana Sakura said...

Ai Ai Kapten! (^_^)
nnt yana ping..ahaha :)

QasehnyaRania said...

oo.baru tahu..

hati2 ye hairy :)

Orga said...

retis memang lah kena ada fb page hery, hehe...alo~, siannyer dengan ko, terpaksa guna duit sendiri ke nih ganti balik t-shirt tu...mungkin ada hikmah tu hery :)

inche hlovate said...

la yeke? kesiannya hery..takpe kami okay je tunggu baju tu hihi

NIA SI DRUMSTICK said...

nanti nia nak pingg jgak.hahaha

Amanina said...

wah.. tahniah2, dh ramai pengikut tu :)

Mrs Velentine said...

oh boleh pin kat ker..hehe

Yumida Huda said...

aah..nnti sy datang
tahniah..bertambah ramai peminat :)

Si Matatajam said...

Owh camtu ceritanya....akak skang dah kurang berFB

Aku Penghibur said...

wahh mkin tambah peminat :)

bai baizura said...

hope terus success:)

Dianaa said...

wah! boleh ping ek? nanti FD ping hari2 :p

Remy hazza said...

takde rezeki hairy.......
kalau hairy susah2...yg abg remy tak buat pun takpe...tak kisah..... kasihan hairy nak kuar budget.....

baby comel said...

owh, i'm fan of U =)
Go go go.. byknya fan dia.. Cumil cumil kita suka. hehehehe, Tahniah

Aan Shared said...

kunjungan perdana sob..
salam kenal

symbian said...

blog yang bagus, is very nice..

Cik Fie said...

wah ! bestnya ;)