Friday, March 15, 2013

THE CALL | SPECIAL SCREENING



The Call lakonan Halle Berry dan Abgail Breslin yang mula di tayangkan pada  14 march 2013 di panggung seluruh Malaysia. Filem yang sangat mendebarkan mengisahkan seorang operator call yang mendapat panggilan call kes penculikan yang harus beliau selesaikan.
.

Semalam bertempat di Cathay Cineplex e@Curve Mutiara Damansara aku berkesempatan untuk attentd special screening The Call ni , tiket daripada kawan yang kerja di Hot FM. Terima kasih hot fm sbb sudi bagi tiket tuk kami tonton wayang free ..hehe


Gambar dari Instagram here ---> http://instagram.com/hazwanhairy/

Bagi aku kan cerita ni sangat best dari awal dah mula berdebar, bertanya-tanya akan kesudahan cerita ni. Nampak cerita ni sangat simple tapi jalan cerita dia dapat beri impak yang kuat kepada penonton sampai kan ada yan menjerit-jerit terkejut cam kena histeria..haha..

Untuk korang yang tak tahu lai filem apa yang korang nak tonton di hujung minggu ni boleh pilih filem The Call lakonan Halle Berry ni. Pasti anda kan berpuas hati dengan filem yang mendebarkan ni..

 Trailer

10/10 aku bagi tuk filem ni...


Notakaki Hazwanhairy : Sekali sekala hilangkan stress dengan kerja apa salahnya..heee..Baju i love blogging dah hampir siap..paling benci skli uruskan baju ni..Mintak maaf sangat-sangat kat korang yang sentiasa bertabah..


20 comments:

Sue-Rya Qistina said...

pergghhh..best giler kot dpt tix free. nak jugak!

Cik Nur™ said...

mcm bestkan citer ni

Hasri Anis said...

ni yang rasa nak tengok ni.., takpe2., pasni g tengok :)

Katak Comel said...

untgla..
ahaha

AyueJean AJ said...

Kena tengok ni kalau 10/10....
Hehhehe..

Ahmad Zarif said...

hoho.. untungnye

Syazana Zainn said...

halle berry berlakon mesti cerita yg bagus2 :)

Mrs Velentine said...

menarik..nak ke panggung confirm takde .hehe..kat you tube jelah nnt

zulhilmi tempoyak said...

rasa mcm lama dah x tgok wayng...huhu

Dianaa said...

macam menarik je movie ni. tapi ntah bila nak tengoknya. kat KT takde panggung ;(

ayut said...

tgk wyg tiket free....best yerrr....ayut jrgla lyan cite serius gini kat wayang...suke fairy tale...ahaks!nmpk sgt jiwa bunga :p

inche hlovate said...

jom hery teman sya p tengok cite ni haha

*like nota kaki tu :)

Aku Penghibur said...

ala semlm dpt tgk tiket nie .. tapi tak dapat pergi sebab ada screening untuk movie lain ..

Mia Kassim said...

Macam best cerita ni...tapi lama dah tak tengo wayang....just tunggu dvd nya saja, tonton kat rumah...

Remy hazza said...

untung hairy...selalu dapat tgk free.... special screening lagi.....

Kisah Si Dairy said...

tunggu utk di download je la..hihi

NIA SI DRUMSTICK said...

wahh..thanx..lame da xtgk wayang..uhu
xtau nk tgk muvie ape.ehe

Si Matatajam said...

Bestnya dapat tiket free...

baby comel said...

cite seram tak berani nak tengok. takut, hehe

Cik Fie said...

best gila dapat tiket free :)