Friday, March 15, 2013

DESTINASI PERCUTIAN MELASTIK BINTANG


Destinasi percutian melastik bintang contest yang korang patut join untuk tahun ni pelbagai hadiah menarik ditawarkan tau dengan join contest ni juga korang dapat bantu owner blog melastikbintang tuk cari percutian beliau sempena Anniversary perkahwinan yang ke2.


Untuk contest ni apa yang aku nak cadangkan kepada melastik bintang adalah percutian dalam Malaysia saja. Kebanyakkan aku tengok ramai suggest tuk bercuti luar negara.Tapi apakah daya aku tak sampai lagi mana-mana negara..haha..sob


Gambar dari Instagram here ---> http://instagram.com/hazwanhairy/

Baru-baru ni aku da bercuti dekat Pangkor kan so untuk ini aku nak sarankan Pulau Pangkor sebagai destinasi percutian Melastik Bintang. Menang Pulau Pangkor familiar dan semua orang pernah pergi tapi untuk ini aku nak promte sekali tentang penginapan yang sangat sesuai untuk bercuti.

PUTERI BAYU BEACH RESORT
PANGKOR ISLAND MALAYSIA


Di sini nak senaraikan Rate Chalet dan Resort dekat Puteri Bayu Beach Resort yang sangat berpatutan dan sesuai untuk berbulan madu serta family day. Resort berhadapan dengan laut dan pelbagai aktiviti boleh dilakukan di sini.

FAMILY VILLA

Family Villa ( 8 Unit )
Price :
Cuti  Umum             Promo W'end           Promo W'day
                                ( Fri-Sat )              ( Sun - Thurs)
RM900                     RM550                     RM450



Garden Villa 
Price :
Cuti  Umum             Promo W'end           Promo W'day
                                ( Fri-Sat )              ( Sun - Thurs)
 RM400                    RM250                      RM200

Bayu Villa 
Price :
Cuti  Umum             Promo W'end           Promo W'day
                                ( Fri-Sat )               ( Sun - Thurs)
 RM500                    RM300                      RM250

Hotel Rooms
Standard
Price :
Cuti  Umum             Promo W'end           Promo W'day
                                ( Fri-Sat )               ( Sun - Thurs)
 RM250                    RM140                       RM120

Superior
Price :
Cuti  Umum             Promo W'end           Promo W'day
                                ( Fri-Sat )               ( Sun - Thurs)
 RM270                    RM155                      RM140

Deluxe
Price :
Cuti  Umum             Promo W'end           Promo W'day
                                ( Fri-Sat )               ( Sun - Thurs)
 RM340                    RM225                       RM175


Contest " Destinasi Percutian Melastik Bintang " ini dianjurkan oleh Melastikbintang.com dan ditaja bersama sahabat melasik bintang AbangEncem.com , Broframestone.com , shakiddo.com , Nadot.my , Alyzafisol.com , Spudinpunya.com , Akubiomed.com , Hazwanhairy.com , Mahamaru.com , Siezuka.com , Yanayasin.com , Wanwidget.com , Yanty.my , Namiacinta.com , Ladfeamir.com , Ashadin.com , Afasz.blogspot.com.


So macam mana?boleh tak buat pilihan mana satu tempat nak menginap?hehehe....Kepada korang yang nak join tu boleh lah klik SINI 

Sama-sama kita bantu bro melastik bintang cari tempat percutian beliau..


Untuk entry pasal percutian aku yang tergantung oleh sebab kekangan masa nak menaip entry dan berblogging ni tu korang leh klik link di bawah



Notakaki Hazwanhairy : Maaf bro sebab lambat join contest ni sekarang nak berblog memang dah tak de masa langsung dah makin terabai blog ni. Sikit masa lagi usang lah blog ni kalau dah tak de pengunjung..hehe..Nanti aku BW korang semua cam dulu-dulu okeh terima kasih sangat kat korang ...





8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best...ada ternampak hari tu meor buat contest ni..tapi x terjoin2 pulak saya...

AyueJean AJ said...

Akak takde destinasi nak bagitau...
SO tak join kot.. Hehheheheh...
Gudluck ok... =D

Seneorita Baharin said...

P.Pangkor mmg best :D Btw Good luck wan! ^_____^

Sue-Rya Qistina said...

better bercuti2 dlm malaysia je. teroka keindahan di negara sendiri. nnt akak nak try join jugaklah contest ni. :)

inche hlovate said...

hahaha dah agak dah.. mesti hery suggest Pulau Pangkor. hihi
pape pun All the best :)

Remy hazza said...

all the best hairy.... destinasi pangkor tu memang menarik.....

Si Matatajam said...

Mai la ke Langkawi...

Cik Fie said...

take care :)