Friday, March 15, 2013

CUCI KERETA AMAL TABUNG WIRA LAHAD DATU & RUMAH TITIAN KASIH


Kempen cucian amal tabung wira Lahad Datu dan rumah Titian Kasih yang akan diadakan di Snow Wash Setapak Golf Range. Kempen yang dianjurkan oleh VISINNONAIRE GROUP adalah untuk mengumpul dana dan di salurkan kepada tabung wira Lahad Datu dan rumah titian kasih yang memerlukan sumbangan dari kita bagi meringankan beban yang di hadapi oleh mereka.


Program Cucian amal

Tarikh   : 16-17 March 2013
Lokasi  : Snow Wash Setapak Golf Range
( Bersebelahan ASAM PEDAS & COLUMBIA HOSPITAL )
Masa    : 10 pagi - 6.00 petang
Aktiviti  : Jualan Sabun & tabung derma
Penglibatan : Ahli Visionnaire , Rakan artis & Media


Kepada korang yang berminat nak menyertai ahli Visionnaire group boleh lah segera PM aku or bole isi borang secara online atau anda boleh datang di mana-mana event yang Visionnaire anjurkan. Terbuka kepada semua belia di seluruh Malaysia..

Aktiviti akan di jalankan di serata Malaysia bukan sahaja di Kuala Lumpur. So apa tunggu lagi marilah beramai-ramai memeberi sokongan kepada Visionnaire.

boleh terus terjah blog Visionnaire dan baca entry-entry mengenai Visionnaire dan aktiviti:


Notakaki Hazwanhairy : Semoga kerja amal ini mendapat keberkatan dan berjalan dengan lancar. Datanglah beramai-ramai untuk memeriahkan kempen ni. Sumbangan dari anda amat kami hargai


35 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohhhh.... jadi kew idak ni? heee

Sue-Rya Qistina said...

amin amin..semoga segalanya dipermudahkan. mungkin akak xdpt nk dtg bagi sokongan. sbb esok lusa akak plan nak kemas rumah yg dh lama terbengkalai. apapun, akak doakan semuanya berjalan lancar. keep up a good work!! semoga menjadi contoh kpd anak muda remaja yg lain :)

adzairdawati makdara said...

satu program yg sangat bagus...terbaekkkkkk

Seneorita Baharin said...

Alamak jauh laaa nak p, nice event.. :) Ok, nak isi borang laa nnt, kat penang pon Vissionaire ada buat event ke uncle, eh silap abg wan?hee...Good luck to u! May Allah bless u...

AyueJean AJ said...

Semoga dipermudahkan...
Eh esoklah kan???
Lama dah tak gi rumah titian kasih..
Dulu selalu gi berbuka puasa kat rumah diorang masa kat Titiwangsa tu...

ayut said...

moga dipermudahkan urusan ye esk...moga berjaya event yg dibt...ayut takde kl la plak weekend ni...

inche hlovate said...

niat di hati memang nak pegi tapi tak tahu lokasi la.. Cuba buat dekat area2 bangsar sini..thu sikit hihihi

Etuza Ezawarna said...

hazwan awak antara yang prihatin..memang bagus buat promotions juga

Aku Penghibur said...

semoga di permudahkan segal urusan :)

Sukma Haron said...

SYABAS...kat Melaka ada tak program macam nie...i want support....

Mrs Velentine said...

semoga dipermudahkan ....

PaPa Blogger said...

hehehehe.. rasa nak g tapi jauh.. hhuhuhu

Mia Kassim said...

Program yang terbaekk....semoga segala urusan dipermudahkan olehNya...

[PCL] said...

pcl...teringin nak join kerja amal tp area berdektan nt boleh la ..terus maju Vissionare !

zafira othman said...

semoga dipermudahkan segalanya

✿ Hasnie Adda ✿ said...

jauh laa nak p .

diana said...

bagusnya depa buat program macam ni..

Cik Nur™ said...

bgus juga aktiviti ni kan...
mesti dapat sambutan...

Faridzuan said...

Alhamdulillah. Terharu dengan keprihatinan rakan-rakan 1 Malaysia. :)

Remy hazza said...

all the best hairy.... teruskan usaha.....

Kisah Si Dairy said...

bagus buat amal macam nie...
keep it up ye dik

erk...cucikan kete akak skali boleh...hehehe

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah bagus sangat program macam ni...semoga berjalan lancar dan dipermudahkan urusan...aamiin

Bahrain Ramlan said...

Semoga program yang dianjurkan ini mendapat keberkatan serta meringankan beban pejuang di sana...

NIA SI DRUMSTICK said...

hery pon join cuci kete??best2..hihi

Dianaa said...

wahh, makin aktif dgn projek amal eh :D

fiQ said...

selamat beramal bro.

Ikhwan Suhaimi said...

Such a Nice effort ... insyaallah besar ganjaran nanti.

Hunny Kitty said...

alamak...terlepas........... :(

Si Matatajam said...

Usaha yg baik tu Hairy...thumbs up

Kesuma Angsana said...

bagusnyer aktiviti2 yang mcm ni !

boni kacak said...

Adeh.. Aku terlepas program ni..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

baby comel said...

bagusnya buat aktiviti amal mcamni.. Good job =)

! Arjunakirana ! said...

best program nie... tp tah bila boleh join huhuhuh :(

Cik Fie said...

semoga dipermudahkan urusan :)