Saturday, March 9, 2013

SEGMEN FOLLOW & BLOGWALKING #2 OLEH MIALIANA.COM


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....



notakaki Hazwanhairy : Jemput join contest dari sya klik ----->PERTANDINGAN TAGLINE VISIONNAIRE

Hadiah akan di UP jika penyertaan ramai...



48 comments:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

slmt bersegmen. . :)

Sally Yatiey said...

Goodluck!
Selamat bersegmen ;D

Seneorita Baharin said...

Selamat bersegmen bro :)

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen HH kak MV nak join jg ni

selipar putih said...

nak join tapii cam x smpat lak nak bw nanti..

Yumida Huda said...

dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini, saya pun join segmen ni...dan follow awak juga...

ciklaili.com said...

salam perkenalan dari ciklaili.com.

* singgah dari segmen MiaLiana :)

aisyah humaira' said...

DARI SEGMEN SAMA :)
already follow here~
http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Fakhruru said...

hepi b'segmen jgk drp beLog FakhRuru!! (^__^)v

miz ruha said...

balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen. Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

gagak gempita said...

As salam,

Dari segmen yang sama.

http://encikridzu13.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

TQ ;)

Remy hazza said...

gud luck hairy......

Nao Mei said...

cik akak datang follow sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Khairil Mazri said...

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen hairy

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen ...:)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Dianaa said...

selamat bersegmen :D

♥ MiZ NaBieLa ♥ said...

singgah dari segmen sama..
done follow sini.. :)
jemput singgah..

http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Budak Kampung said...

done here yop/yong
http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Done follow #2430

Atin Tory said...

DARI SEGMEN SAMA :)
Done follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

aynora nur said...

Selesai BW dan follow,
t/kasih..

aynora nur

Zamani Abe said...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Bin Muhammad said...

Salam perkenalan,

Kunjung mengunjung amalan mmulia...
Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)
http://relakssminda.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Emas Putih said...

dari segmen sama :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis said...

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...

Salam ziarah Ummi datang singgah, selamat berkenalan ya, jom ke blog Ummi sambil berpantun :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Rezatul Akma said...

singgah dari segmen yang sama dan dah follow blog ni .jemput ke blog sy .
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mohd Selim Zainal said...

mselim3 datang dari segmen yang sama, if u free follow me k...dah follow blog nie..

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

aku eryati said...

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Kila Lala said...

kila follow sini #2443

http://iamkila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diyan Hani said...

Hai..hani singgah sini....dari sgmen y sama..selmat bknln yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html...jempot join ga saya pulak..jom...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html

sa mic said...

datang dari segmen yang sama,hehe :)
( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html )

sha dhira said...

dari segmen sama.. datang joging2 blogger femes sini and already follow here..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #2450..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

singgah sini dari segmen yg sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

#2451

yana aina said...

dari segmen sama ^^
http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jom join GA gempak yana

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html