Monday, March 25, 2013

TRIP TO HATYAI / KRABI ( 4H3M RM350 )


Visionnaire Team ada buat trip to Hatyai / Krabi pada 30/4/2013 - 4/5/2013 terbuka kepada semua orang yang ingin mengikuti trip yang dianjurkan oleh visionnaire group. Kepada korang yang berminat nak join trip ni boleh segera PM aku dengan kadar segera harga yang sangat-sangat murah..


Boleh PM di sini :
hazwan943@yahoo.com.my
visionnairegroup2013@gmail.com
 
LOKASI : HATYAI/ KRABI ( 4H3M )
TARIKH : 30/4/2013 (MLM)- 4/5/2013
BAYARAN : RM350 ( SEORANG )
last payment ( 1/4/2013 )
 RM350 termasuk :
- Tiket train pergi balik ( KATIL )
- Penginapan (4H3M) 4orang 1 bilik
- Baju Visionnaire
- Kain Tuala visionnaire ( cenderahati )
- Makan malam 1x
- Cenderahati

- Sarapan pagi 2x
- Tiket one way ke krabi. 
 ATUCARA :
(30/4/13)
8.30pm   : Berkumpul Di KL Sentral
11.40pm : Berlepas ke Hatyai  
(01/5/13)
2.00pm : Tiba di Hatyai
              : Pengurusan Penginapan (Chonlatarn Hotel)
              : Makan Tengah Hari
              : Solat & Berehat (aktiviti Bebas) 
5.00pm : Santai petang & berjalan di bazar Hatyai
8.30pm : Makan Malam
9.30pm : Hatyai Hawkers market
11.30pm : Rest Time (Aktiviti Bebas)
(02/5/13)
8.30am : Sarapan Pagi
10.00am : Visit hatyai Time
                : Kim Yong Market
                : Hatyai Floating Market
                : Lee Garden Plaza
                : Hatyai Ice Dome
                : Makan Tengahari
12.00pm : Bertolak ke Songkla
                : Thanom Nang Ngam
                : Pulau Kucing&Pulau Tikus
                : Aktiviti Pantai(pulau Samila)
5.00pm : Bergerak Pulang Ke Hatyai
8.30pm : Resepsi makan malam (Tajaan Club)
9.30pm : Aktiviti Group
(03/5/13)
5.30am : Sarapan Pagi
6.30am : Bergerak Ke Krabi
10.00am : Tiba di Krabi
                 : Phi-Phi Island
                 : Tup Island
                 : Emarald Pool (Sra Morakot)
                 : Hong Island
                 : Phra Nang Beach
6.00pm : Bergerak balik ke Hatyai
8.30pm : Berehat & Makan Malam
9.30pm : Aktiviti Group
(04/5/13)
8.30am : sarapan pagi
9.30am : pasar hatyai
12.00pm : Check Out
                 : Makan Tengah Hari
                 : Sesi Bergambar
                 : Aktiviti Bebas
6.00pm : Bergerak ke State Railway Hat Yai
11.40pm : Berlepas Pulang Ke Kuala Lumpur
 
(5/5/13)
2.00pm : Tiba Di KL Sentral
: Bersurai
PM me now..!!

Murah kan? jadi apa tunggu lagi boleh lah korang join sekali trip ke Hatyai/Krabi ni. Tempat yang akan dilawati tu ikut korang lah nak pergi ka x then kalau semua tempat tak sempat nak pegi kitaorang akan pilih mana tempat yang wajib tuk melawat di sana..

Kenapa pergi naik train? adalah kerana kami ingin buat sesuatu yang berbeza satu percutian yang extreme tuk semua orang dan merasakan pengalaman baru dalam hidup .Ayuh jangan lepaskan peluang ini.

Korang yang nk join contest dari Visionnaire boleh klik ----->PERTANDINGAN TAGLINE VISIONNAIRE



Notakaki Hazwanhairy : Tengelam timbul aku dekat blog sekarang ni kan..haha..Sabar ja lah ngan semua yang terjadi dekat aku sekarang ni..Hope semuanya kembali pulih seperti biasa rindu sangat-sangat berblog mcm dulu, BW mcm dulu, ramah mesra ngan followers macam dulu..



27 comments:

Mrs Velentine said...

ehm just tengok & baca sebab takde masa lagipun anak2 kecillagi

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..murah giler kot!!
tapi cam x dpt nak join je sbb akak ngah preggy, alahan kalau naik keretapi lama2

Emas Putih said...

best nya. kan bagus uzu dekat kat sana. snangnya nak p..alahai sabo je lah

muja said...

wan pergi ke? enjoy k,, sabar k,, masalah tu biasa la dalam hidup ni,,:D

permatabiru said...

seriusly mmg perasan kejap ada kejap tiada..sibuk ekk??

Farah Waheda Wahid said...

memang murah dan menarik ni... heee...kena tengok calendar dulu ni...

AyueJean AJ said...

Murahnya.....
Alamak time tu tak dapat pulak nak join....
Keadaan tak mengizinkan.....

[PCL] said...

yelah murah tu, banyak xtvt...pcl tak dapat nak ikut, ada family gathering..harap semuanya suksess.

Cik Tia said...

seriously macam best! sayangnya , saya duduk sabah :(

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

murahnya...

Kesuma Angsana said...

tq sahre info yer

Yana Sakura said...

wahhh!! bestnyerr p hatyai..tp msa nie blom cuti sem ag.. huhu

eh! abg hery slh tulis tarikh kat ats tu.. 30/4 - 5/5 kan? kat ats tls 4/4/2013.. :)

Alyn Roslan said...

patutla jarang bebenor update nyer..ni baru tengok..:D

Belog PenaMaya said...

menarik.. tp something on on that date.

Vee Lea said...

Untunglahhh orang dekat2 sana dpt pergi :( Ni nak kira flight pergi KL and balik Kuching lagi :/ Anyway, apa pun masalahnya, chill out k. After a hurricane comes a rainbow! :)

Orga said...

ala...dah ada plan lain hery, kitorang akan road trip ke krabi jugak,dengan geng-geng u dulu. tapi bajet banyak tu memang murah jugaklah...

ayut said...

ok dh tu...RM350 semua dh siap...nice..leh la jejalan sakan kat thailand..

Dianaa said...

huwaaa! nampak macam best tapi tak dapat join :(
sabar ea HH, semua tu dugaan.

Lina md. munir said...

RM 350 ? Murah sesangat dah tu, cuma saya tak dpt nak join kali ni. Apa pun semoga semuanya sukses ya Hazwan.

diana said...

murah giler...biar betul nih..

^^eKaTiKaH^^ said...

pehhh, murah gilerrrrr... RM350? :O

Syuhada Salleh said...

mcm best je..tringin nk gi..tp xtau free ke x time tu..

Remy hazza said...

wow... hairy best nya...... tapi bulan 5 remy tak dapat nak pi...ada kenduri.... kalau hujung tahun...ada lagi...nak join jugak..... mesti best!!!

The ShomeL TwinZ said...

keinginan nak gi blum ade ksempatan lg, xpela next time :)

Cik Nur™ said...

mernarikk..!!
Tapi bula 5 jadual padan kot..huhuh

QasehnyaRania said...

wah..menarik ni..teringin nk pi tp dah suntuk nak memikior ni..huhu

Cik Fie said...

pergh !! murah gila !! :)