Wednesday, March 6, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MARSHMALLOW


Lama gila aku tak join GA ni bukan apa weh busy sangat-sangat sekarang dah tak ngadap lapop macam dulu, sekarang ni ada tanggungjawab yang perlu aku laksanakan.Maaf sangat-sangat kat korang yang mana buat GA, segmen aku tak sempat join. 

Klik sini kalau nak join ---> http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/


Untuk kali ni GA nasib baik lah tuan tanah ingatkan aku balik kalau tak hampir terlupa dari blogger Aimi. Luangkan masa 5 minit tuk taip entry ni..haha..Aimi maafkan hery sebab last minit dah nak join ni terlupa sangat dah pasal GA ni.

Untuk GA yang simple ni hadiah-hadiah dia not bad tau ada peplum weh haaa kepada gadis-gadis tergiler-gilerkan peplum ni cuba join GA ni mana tau ada rezeki nak menang..hehe..

Nak komen apa ya pasal blog aimi ni? bab-bab komen ni susah sikit lah kang salah komen kecik hati lak adik manis ni..haha..*joke btw blog aimi dah sangat okeh dan kemas ada luv-luv gitu.So ini memang dah terbaik biar blog nampak simple tak pe janji dapat tarik reader-reader masuk blog anda.itu saja lah yang nak komen..hehe

meh ramai-ramai join ni---->http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/


Notakaki Hazwanhairy : Ada GA dari aku akan menyusul tapi takut lak nak publish sebab tak yakin dah sekarang ni dengan penyertaan..Apa-apa pun cuba dulu baru tau kan :p



19 comments:

Anak Pak Muin said...

nk join gak..kehkeh

Sally Yatiey said...

Goodluck! ^_^ hehe

puanbee said...

hee mu suka peplum ke ? good luck

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah best la ada GA dr hh nanti...:)

^^eKaTiKaH^^ said...

kene join nie. hihi :D

Aimi Syafiqah said...

thankyou la encik abang hery sebab join ^^ haha

*kimsalam kat Randy Pangalila. Haha

Ain Riz said...

muhun hery buat GA , nakk suruhh anta sampaii mesirr . kehkeh ~

Remy hazza said...

gud luck hairy......
kalau segmen hairy...remy tetap support !!!

Cik Nur™ said...

semoga berjaya hairi.. :)

Budak Kampung said...

pewiit...goodluck

AyueJean AJ said...

Gudluck... =D

Kisah Si Diary said...

good luck

nur fatin farahain said...

nk join gak..hritu de komen kt pages fb abg tp x reply pun..abg ni jgle sombong..

Mia Kassim said...

Good Luck !!!

baby comel said...

Selamat berGA, hehehe tak tau sempat ke tak nak join ni =)

kinara kinatara said...

selamat berga...huhu..bayangkan HH pakai pelpum..hahaha

Mrs Velentine said...

good luck HH

Seneorita Baharin said...

wah wah tahniah org kampong, menang 1st adiah tu...hehhe :D

Nao Mei said...

Asalammualaikum....cik akak datang tanpa jemputan...cik akak follow adik femes nie....

kalau tak keberatan singgah lah sini...memang dialukan...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/