Tuesday, March 26, 2013

SEKITAR CUCI KERETA AMAL TABUNG WIRA LAHAD DATU

16 dan 17/3/2013 lepas , seperti yang korang sedia maklum Visionnaie Group telah menganjurkan satu aktiviti cucian amal bagi mengutip dana untuk disalurkan kepada tabung Wira Lahad Datu serta Rumah Titian Kasih.

Dalam aktiviti ni seramai 20 orang ahli yang terdiri daripada anak-anak muda Visionnaire Team melakukan cucian kereta. Sebanyak 70 biji kereta yang telah di cuci selama 2 hari tersebut. Selain cucian, program ini juga membuka gerai jualan sabun serta tabung derma bagi dana Exco Kebajikan dan Perhubungan VISIONNAIRE.
Kepada korang yang yang belum tengok lagi entry pasal ni boleh klik SINI. Untuk entry ni saja blog aku dapat hampir 4k view. Kalau lah 4k orang yang baca entry aku pasal aktiviti amal ni kan best baru lah mencabar..haha..

Ini saja gambar yang ada tu pun sebab tangkap dengan hp aku then gambar aku plak tu..haha.. lain-lain gambar ada dalam kamera dan kamera itu telah hilang jatuh ntah kemana..inilah dugaan ke 2 buat diriku..haha...

Instagram gua  ------>http://instagram.com/hazwanhairy/



Semoga program amal ini akan disambung serta di buat pada lain masa dengan pelbagai lagi aktiviti menarik serta melibatan ramai belia-belia di luar sana.

Terima kasih tidak terhingga kepada pemilik Car Wash Setapak iaitu Saudara Aznil atau dikenali sebagai Pak Nil sekeluarga, serta Pemilik Setapak Golf Range yang dimiliki oleh warga Singapura kerana membenarkan kami menjalankan aktivti ini.


Kepada korang yang berminat nak join segala aktiviti Visionnaire boleh segera mendaftar sebagai ahli.Student amat di alukan tak kisah lelaki atau perempuan. Kami memerlukan ahli perempuan untuk goup ni dan group sukan kepada korang yang sempoi tu boleh segea join, tak pelu bagi komitmen apa pun just daftar sebgai ahli berdaftar saja...boleh tekan link di bawah untuk lebih lanjut.

http://www.hazwanhairy.com/2013/02/visionnaire-club.html
 




Notakaki Hazwanhairy : Jangan lupaka dapatkan Utusan Malaysia 30.3.2013 ( sabtu ) ni sebab kitaoang ada dalam ruangan COM. Terima kasih tak terhingga dekat kak ini ( wartawan ) keana sudi muatkan aktiviti kami dalam Utusan Malaysia.Akhir kata biar sampai hitam legam tapi puas lakukan kerja bantu mereka yang memerlukan..hehe...Alhamdulillah



23 comments:

Kesuma Angsana said...

sokong kerja2 amal mcm ni

AyueJean AJ said...

Wahhhh... Seronoknya......
Betul biarlah hitam legam, janji dapat bantu orang dalam kesusahan....
Takpe, hitam itu lambang keunggulan...
Hehhehehehe..

Phat said...

tahniah bro n the geng..terbaik la event2 gini

BUNDA a.k.a KN said...

semoga segala niat dan kerja yang baik akan mendapat barokah..

Vee Lea said...

Keep up the good job :)

inche hlovate said...

wah gambar dia saje..

*hihi sya tak join pun. next time la ye abe hery. Pilih yg dekt2 sikint ngn umh sya haha

Sukma Haron said...

lawa baju purple tu...tahniah atas usaha...

Cik Pensil said...

baguslah buat macam ni :D tahniah2

Remy hazza said...

tahniah buat hairy dan juga tean visionaire...... usaha yg berbaloi..... dugaan camera tu nak buat camner kan hairy... bersabarlah......

^^eKaTiKaH^^ said...

good luck. bgus buat kerja amal mcm nie :D

miz ruha said...

tahniah atas usaha yang murni ni...

kinara kinatara said...

lama tak singgah sini:)

Maisarah Azmi said...

bagusnya buat aktiviti macam nie

hafizmd said...

Tahniah bro! Kerja2 amal camni mmg bagus...nak2 anak muda cam bro yg buat...

tahniah!

Suspek Utama said...

semua orang pun boleh membantu kan dengan cara sendiri..kalau rasa diri kita xda keupayaan atau kemampuan, sebaik-baik dan semudah-mudah bantuan yang boleh kita hulur adalah doa..semuanya terletak apda nawaitu kita..

Mrs Velentine said...

alhamdulillah HH antara anak muda yang patut dibanggakan.

boni kacak said...

terbaik bro :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mmg kena sokong kerja amal mcm ni...:)

Ikhwan Suhaimi said...

moge kebaikan dibalas kebaikan :D TAHNIAH Visionnaire & Team :)

Cik Nur™ said...

happeningnyaa..!

QasehnyaRania said...

bagus usaha murni mcm ni ;)
semoga diteruskan lagi ye

baby comel said...

Terbaiklah korang. 70bj? banyak tu. Hebat hebat! Tahniah

Cik Fie said...

gud luck bro :)