Wednesday, March 13, 2013

RUMPAI LAUT ASLI SABAH | PROMOSI MAC


RUMPAI LAUT PURE KOLAGEN

Rumpai laut asli Sabah merupakan produk baru yang sudah mendapat nama di Semenanjung Malaysia ,Sabah dan Sarawak. Rumpai laut yang berasal dari Sabah ni mempunyai pelbagai kelebihan yang dapat membantu dari segi kesihatan dan kecantikan sesorang.

Kepada korang yang berminat nak dapatkan rumpai laut pure kolagen asli dari sabah ni boleh segera mendapatkannya dengan harga promosi di bulan Mac yang sangat murah dan berpatutan.

boleh segera hubungi no ni bawah
Carseem
014-8523716
 @
Link facebook : RUMPAI LAUT ASLI SABAH

RUMPAI LAUT ASLI SABAH | PROMOSI

TAWARAN TERHAD...
PROMOSI BULAN MAC
GRED AAA ( violet ) = RM19 Sekilogram
GRED AA ( white gold ) = RM17 Sekilogram


Harga sekilo yang sangat murah! yaaa harga sekiloooo....ada yang komen cakap betul ke?memang betul ini harga dia..Boleh hubungi no yang tertera di atas untuk tempahan segera...
Promosi untuk bulan Mac selagi stok masih ada segera lah kol no dia atas or SINI

Kelebihan Rumpai Laut Pure Kolagen boleh klik SINI



Notakaki Hazwanhairy : Makin hari makin terabai blog tersangat lah busy dengan hal kerja kepada anda yang selalu bertandang ke blog ni nanti aku blogwalking korang semula..yang belum join contest jgn lupa join ok! klik sini ---->PERTANDINGAN TAGLINE VISIONNAIRE

then aku dah bersedia jika blog hazwanhairy akan jatuh dan tidak lagi dikenali di blog seperti dahulu yang rajin komen n blogwalking...sobsob



28 comments:

Budak Kampung said...

heheh..BK xmkn kolagen sedap ke?

Dkna Abza said...

1kg?? termasuk pos ke hery?

Sue-Rya Qistina said...

eh..kira murah la tu. so far akak belum pena try lagi. nak try jugaklah nnt.

herry, arini akak emailkan banner iklan tau. so sorry sbb dh bnyk hari delay. huhuhu

AyueJean AJ said...

Murah sangat kalau harga kilo tu...... =D

Orga said...

macam tak caya jer tengok harga, memang murah giler...bolehlah nak promote dengana kengkawan jugak, hehe...

kisah si dairy said...

pmc byk khasiatnyer

ayut said...

kesibukan yer hairy :) xpela..tuntutan kerja utk berjaya kelak :) PMC ni mmg tgh hot la skrg ni...sna sini ada sebut..huhuhu

Farah Waheda Wahid said...

murah ni... ^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...memang menarik promosi ni...:)

Sukma Haron said...

dah makan untuk kulit dan kesihatan jugak....

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

MaYa MustWany said...

makin famous benda ni..mesti elok :)

Mrs Velentine said...

murah sudah tue bah apalagi

inche hlovate said...

sama la kita hery..akhir2 ni busy betul

Cik Nur™ said...

murahlah.....
:)

Kesuma Angsana said...

moga maju jaya dik

BUNDA a.k.a KN said...

gred AAA RM 19.00 sekilo murah sangat tu...

bunda biasa beli 100 gm...

yana aina said...

makin lama makin murah kan .. dulu mula2 kemain mahal

QasehnyaRania said...

menarik tp ciksu tak amik

*hairy, sepupu ciksu dok area permatang. abru pindah. rumah lama dekat area kat teluk kumbaq

Dianaa said...

FD punya kolagen kat rumah ni tak guna2 lagi. ntah bila nak guna pun tak tahu

miz ruha said...

tak makan kolagen...

NIA SI DRUMSTICK said...

eh..bru ckp kat mak teringin nak try collagen.haha..
muka makin tua sbb stress memanjang ni.haha

Cik Pensil said...

ramai oarang mencari dan tercari2 ni >_<

diana said...

perang harga nih..ramai sangt dok jual..hehe

Remy hazza said...

teringin nak mkn...kenkawan kata elok.....

Yana Sakura said...

org kata rumpai laut gred AAA yg kaler violet tu terbaekk!! ^^


#eh,jgn la ckp cenggitu..wlpn abg hery xde kt blog tp pelawat ttp ade tiap2 hari..jgn ptus asa..xkn ilang pembaca setia.. :)

Yana Sakura said...

dun worry la bro! adat kehidupn la an kejap kt ats kjap kt bwh cm roda..so,chill!! =>

Cik Fie said...

murah ;)