Friday, March 22, 2013

EXABYTES NETWORK


Exabytes network merupakan syarikat web hosting terkemuka di Malaysia yang menyediakan khidmat penyelesaian mengenai webhosting kepada pelanggan. Antara produk yang disediakan adalah Web Hosting, dedicated servers, domain name registration, cloud hosting, website dan sebagainya.

Into serba sedikit mengenai exabytes network. Kenapa aku buat macam ni adalah sebab nak memperkenalkan satu iklan yang telah dimuatkan dalam blog aku ni. Mula-mula saja nak try apply iklan ni tak sangka leh lepas plak .hehe..Feedback dari dorang yang sangat pantas ok memag terbaiklah .

Email dibawah ni aku dah lepas pun so terpampang lah sudah iklan dari Exabytes Network. Klo korang nak tahu lebih lanjut korang leh tengok banner yang melekat bawah header blog aku ni.


Mesti ramai yang dah apply iklan ni tuk blog kan cuma aku ja yang lambat sikit..hehe...Btw Alhamdulillah dah lepas apply benda ni pun dah bersyukur walaupun kurang faham lagi pasal ni..haha






Notakaki Hazwanhairy : 6 hari aku off blog selepas Kempen Cuci Amal Tabung Wira Lahad Datu Sabah & Rumah Titian Kasih .Kulit terbakar hitam legam..hahaha.. Kemana lokasi yang aku tuju dalam masa 6 hari ni?nantikan entry yang aku nak buat nanti kalau mood ada lah..hehe..BW korang kalau da kesempatan aku masuk komen.

Btw korang jangan lupa beli paper Utusan Malaysia Sabtu ni ( esok ) or minggu depan.Mayb aku dan visionnaire group dalam paper Utusan Malaysia again . :P

Visionnaire Blog ------->Http://visionnairemy.blogspot.com

Meh join contest dari Visionnaire
PERTANDINGAN TAGLINE VISIONNAIRE




23 comments:

Mrs Velentine said...

nak juga try tp mcm tak layak

diana said...

dulu ada jugak letak iklan exabytes ni..tapi lambat sangt nak cashout..dulula..2 tahun lepas..sekarang mungkin tak macam dulu dah..

fyna said...

fyna pun try juga lah.

AyueJean AJ said...

Patut lama tak nampak....... =D
Tak sabar nak tunggu entri yang 6 hari tu... =D

Diana Azis said...

Wah..tahniah HH :)

kisah Si Dairy said...

Salam
alhamdulillah..rezeki tu dik..
by the way..rindu nk bw sni..hehe

Sue-Rya Qistina said...

bertambah2 glamer la herry pasni :D

Phat said...

aku br approve dr komli nnti nk try exabytes jugak la hehe

aquagugurl said...

akak pun ada terbaca pasai ni kat 1 blog..mula2 ingt nak try apply tapi ada syaratnye..kena 350 visit per day..alahai,mmg failed le syarat tu sbb blog akak tak de byk sgt mcm tu..

Mia Kassim said...

Ok insyallah akan dibeli utusan tu...nak juga tengo muka2 blogger yg glems2 tu :-)

Ahmad Zarif said...

wa.. masuk sokabar lagi bro hairy ni. makin feymes. haha

Seneorita Baharin said...

wahh untunglaa masuk paper eyhhh..heheh :D okeyh nnt kte beli eyh :P ^_____^

Remy hazza said...

menarik juga hairy.... nak pi terjah lah....

ayut said...

exybyte ni rmai dh apply.. :) ayut terkesuali lg..huhuhu.masuk paper lg?wah2x...hihihi

Kesuma Angsana said...

tambah meriah lah ye rezeki2

Cik Nur™ said...

Nur rasa, Nur macam tak layak jew..
huhuh

Si Matatajam said...

Teringin nk try tapi akak tak layak apply lg.

Budak Kampung said...

owh group 2 tok amal ek?ley ke iman join?

Mia Liana said...

tumpang baca je...

Yana Sakura said...

eh! xde la lambat pon..rmai ag yg bwu nak apply..hiks! :)

QasehnyaRania said...

hari ni la kan..terlepas sudah

QasehnyaRania said...

ciksu belom layak lagi la nak apply..belum mencapai tahap uv yg diinginkan ..

Cik Fie said...

nak try la :)