Tuesday, April 2, 2013

IN UTUSAN MALAYSIA WITH VISIONNAIRE TEAM


Sabtu lepas 30/3/2013 pertama kalinya aktiviti yang di anjurkan oleh Visionnaire Group telah mendapat liputan di dalam media cetak iaitu Utusan Malaysia ruangan Citra Orang Muda ( COM ). Untuk pengetahuan semua aktiviti cuci amal Tabung wira Lahad Datu yang visionnaire Team telah mendapat penghargaan dari semua pihak yang mengikuti aktiviti yang Visionnaire Group jalankan.


Gambar dari Instagram
Follow la ---->http://instagram.com/hazwanhairy/

Kepada korang yang beli paper last week boleh lah baca segala maklumat yang telah di tulis mengenai Visionnaire group, target visionnaire group, aktiviti-aktiviti akan datang dan macam-macam lagi..Sedang mencari ahli perempuan seramai mungkin budak-budak blog dialukan.Tidak perlu bayaran !

Syukur Alhamdulillah aktiviti tersebut benjalan dengan lancar dan Jutaan terima kasih buat kak ina a.k.a wartawan ruangan COM Utusan Malaysia kerana sudi turun padang untuk meninjau serta menulis aktiviti amal yang Visionnaire Group lakukan. Tak lupa untuk abg photografer yang sudi snap pic kami semua dalam aktiviti amal ni.

Follow here
Visionnaire blog ---> http://visionnairemy.blogspot.com/

Kalau nak tahu serba sedikit + join visionnaire group boleh klik link di bawah

http://www.hazwanhairy.com/2013/02/visionnaire-club.html 

Visionnaire group ----> Page Like
Visionnaire group ----> Facebook Frend


Notakaki Hazwanhairy : Gambar dalam paper kembang lol !boleh lah kan asalkan ada..haha..Terima kasih dekat 40++ orang yang sudi join Contest Tagline Visionnaire. Pemenang akan di update nanti ea..Nanti aku entrykan link korang...sayang korang ketat-ketat..



38 comments:

Mia Liana said...

wahhhh.... bestnya... glamer lagi..

INNANIE ARIFFIN said...

Alhamdulillah. buat kebajikan bersama bukan kerna nama kan! Tahniah :)

AyueJean said...

Wahhhh... baguslah...
Sekurang2 nya nampak usaha korang... =D

phat said...

terbaik la bro chaiyok2

Mykedai 2U said...

Tahniah bro!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....seronoknya dapat melakukan xtvt amal mcm ni...:)

zaxx said...

wah..wat amal...Bagusnya... teringin nak join aktiviti macam ni..:)

Unknown said...

wah,
cam best je weh..

Unknown said...

wow...rasa mcm nk join lah :-)

Sally Samsaiman said...

wah2...untung la dia masuk sorat kabor...hehehe...congrates HH & VISIONNAIRE team :)

Si Matatajam said...

Gambar kembang pun still org kenal Lagi Hazwan Hairy tu..Hi hi..Kira ok la kan.

Si Matatajam said...

Gambar kembang pun still org kenal Lagi Hazwan Hairy tu..Hi hi..Kira ok la kan.

Anonymous said...

hehehe KA ada baca hari tu !

Akupenghibur.com said...

wahhh tahniah ..harap group nie terus suksess

Unknown said...

abam retis masuk paper lg :D

NIA SI DRUMSTICK said...

fuyyo!!retis ni..msok paper.ehehehe..
nak sign abg!!haha

Kisah Si Dairy said...

wah,.lame betul nak tunggu update entry baru..muehehee..
moga vissionaire akan menuju matlamatnya..insyallah

ajax85 said...

hebat lah bro..heheheh

tuanseliper said...

tahniah. hehe. teruskan usaha anda anda dan anda :P *skemaayat*

Fatin Diana said...

best lah dapat buat kerja amal ni :)
btw FD dah follow instagram HH :D

kinara kinatara said...

nak join..tapi jauh pulak..

Orga said...

alah...terbeli metro pulak sabtu ritu hery, ruginyer tak dapat baca berita penuh dekat paper...anyway, tahniah sebab berjaya anjurkan aktiviti macam ni :)

Unknown said...

tahniah antara yang perihatin untuk Sabah ner=geri kami dalam Malaysia

adarain said...

Bro memang terbaik la.....hehe

Unknown said...

alhamdulilah hairy...dapat liputan...semoga segala usaha visionaire terus mendapat sokongan.....

Anisa Anuar said...

mesti best kan... =)

Aimacomel said...

Wah, bestnya bila xtvt yg dirancangkan berjalan dgn baik. Tahniah utk team visionnaire... Good, good Bravo =) Moga sumbangan korang diberkati dan dirahmati. Amin...

Bunda_nora said...

tahniah!..kerja yang baik..

boni kacak said...

wah.. terbaik bro. masuk paper tu..hehehe

sweetsour93 said...

terbaik :D

Sukma said...

Alhamdulillah...tercapai nawaitu....

Unknown said...

Tahniah2 ;D

Unknown said...

wah3 glemer abg hery skrg eyh :p :D tahniahh, nak join jgk laa nnt..heee

Miss N™ said...

wahh..masuk paper lagi...
:)

inche hlovate said...

tahniah2..masuk paper lagi tu

Ikhwan Suhaimi said...

wahhhh lagi ramai la masuk lepas ni...

Mrs Velentine said...

semangat mcm ni kena ada pada org mudaskg

Cik Fie said...

tahniah :)