Wednesday, March 6, 2013

MAN BURGER KUKUS LAVA


Hari ni nak kongsi kat korang burger yang wajib anda cuba  Man burger kukus lava. Burger yang Pernah mendapat liputan daripada Majalah 3 bulan lepas kalau korang pernah tengok lah. Burger yang besar gedabak tu puas lah kalau korang makan..haha..


Gambar dalam Instagram..haha follow sini-----> http://instagram.com/hazwanhairy/

Man burger kukus lava ni tersangat lah sedap, semalam kali ke 5 aku makan burger ni maklumlah sebelah rumah ja so jalan kaki ja lah kalau nak pergi. Kalau korang nak cuba burger kukus sedap ni boleh try kat sini okeh..Ada juga beger bakar tau korang boleh pilih mana nak.Kalau dah datang tu bagitau lah aku sekali boleh makan sesama..haha..


Man Burger Kukus Lava dan Bakar
Bersebelahan MCD Damansara damai
Buka 6.00 pm- 12.30 am
Isnin ditutup

Bermacam-macam jenis pilihan kalau korang nak mencuba burger ni boleh terus ke page Facebook dorang klik  SINI


Notakaki hazwanhairy : Dah lama tak buat prmote-promte ni..hehe.




41 comments:

Sue-Rya Qistina said...

ala sedapnya!! terliur akak dik. hehehe

btw, kalau nak touch2up makeup boleh je. nnt boleh la tolong promote servis akak kt kawan2 ye. mane tau yg nak nikah/sanding/tunang/dinner ke. boleh la akak amik job kalau kena ngan bajet diorg :)

AyueJean AJ said...

McD Damansara Damai??
Ada McD ke situ?.....
Nak kena try ni..

Ahmad Zarif said...

pueh hati makan mcm nih. haha.. ko buat aku kelaparan la..

shu said...

sy dh penah mkn..dkt dgn rumah kwn2 sy :)

Jiwa Lara said...

Pergh ! larat ke nak abiskan sorg tu.. part cheese tu yang x tahan.. hehehe

farhanamasdo said...

SEDAPNYE -,-' BELANJE LAAAA ! :pp

Aku Penghibur said...

wow sedap nie ... nyum ..lapor lah pulak

Syazana Zainn said...

dah komeng kat pesbuk nak sibuk lak komeng kat sini ..agagaga

yg penting beger bakar ke kukus ke semuanya SEDAP untuk tambah lemak. :p

Kisah Si Dairy said...

sedapnye tengok burger tu...nak skit...

AyueJean AJ said...

Kat belah dalam ada stesen minyak ke apa tu ek???
Okay, kalau akak datang menyinggah, akak roger.. =D

✿ Hasnie Adda ✿ said...

fuhh ! memang kenyang giler kalau dapat satu tuu .

Sally Samsaiman said...

perghhh...sedap kot nampak...tp jauh la smpi ke Damansara nuh haa... Sally dok ampang jooo...

UniMeOw said...

waa cm sedap je!
xnah mkn beger kukus lg..hik3..

Ikhwan Suhaimi said...

sarawak takde burger lava or Burger Bakar.. so saya patut rase ape dengan entry ni :/

Azueriena Norash said...

k.azue blum dpt try lagi burger kukus lava nie...jauh bebenor nak pegi...nampak mmg lain dari lain..kreative betul dier

Dianaa said...

burger kukus? first time ni

PaPa Blogger said...

perghhhh!!!!! boleh try ni.. hehehehe...

Sukma Haron said...

nie..makan untuk kongsi dua orang ler...sebab akak diet lol....hehe

Sally Yatiey said...

Sedapnyaaaaaaaaaaaaa! ^_^

Mrs Velentine said...

jauhnya..hazwan buat akak mengidam

Faridzuan said...

Burger itu sungguh menggiurkan! Yum yum! XD

ayut said...

rasa macam terpandang aritu yg tv3 buat....tgk gaya menarik...bila la nk smpi ke sna ni =.="

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

mak aii..xmuat mlut nk mkn nih:)

diana said...

bukan peminat burger..heheh..jadi tak la terliur kan..:p

inche hlovate said...

Den tak mkan burger :)

lizaghani said...

alahai sodap eh, nanti kite ajak Inche Hlovate pi makan yer.huhu

Ain Riz said...

mohon hery pos satu katt ain ! hehe

Nick Nashram said...

makan sebiji lom tentu habis..hahah

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....sedapnya bila tengok burger ni beso pulak tu...:)

^^eKaTiKaH^^ said...

dah lame niat nak makan burger kat situ. tapi belum kesampaian lagi.. sedapppp kan? hee

Remy hazza said...

terliur sat!!!!! meleleh mcm sauce tu.......

Man Burgerkukus said...

Hazwan hairy salah tu kmi xd uat plihan...kmi mmg uat 2x skali mksdnye kukus dl br bakar...bkn kne choose nkbakar or kukus..btw thx yea sbb sd cerita pasl bege n still support kmi...tnp anda sume sape la kmi..thx semua.. ;)

Cik Nur™ said...

yaAllah...sedapnya nampak..
lapar nur di buatnya...!

Budak Kampung said...

amboi meleleh ayaq liuq nengok nyer

Mia Kassim said...

Meleleh tengo burger tu.....tapi jauhnya......hehe

nana kamarul said...

Ehhhh lapaq den tengok! Hikhik!

baby comel said...

Nasib ler baru lepas makan burger kjp tadi ni :)

kinara kinatara said...

wah...sedap tu....lapar pulak rasa...eh baru perasan kat blog nie ade gambar randi...yohuuuuu..hye randi...:)

Anonymous said...

burger kt situ dah tukar tempat dah. skang ni kt sungai buloh. ada burger bakar lain amik tmpt tu. ni gara2 owner tapak tu yg halau man burger kukus tu dgn sebab yg x munasabah.

Cik Fie said...

sedapnya burger tu !! terliur . haha :)

Man Burgerkukus said...

Kami dh bukak semula cwngn di damai ni tapi tgkat atas