Wednesday, April 25, 2012

RUMAH "TERBALIK" DI SABAH

Assalamuaalaikum
Pagi ni nak tunjuk kat korang "rumah terbalik dekat sabah" .. betul ka tidak ni ea? ...wahhh kalau ade memang terbaik lah ... Rasa mcm nak pegi ja sabah .. aku dapat gambar ni melalui kawan facebook aku then dia cakap ini betul siap bagi alamat lagi ok..Ko ade!  haha... area Tuaran rumah ni then dia cakap kereta pun parking terbalik .. oh tidakkk macam mana tuh  .artu aku da wat entry mengenai muzium ohio yang bebentuk terbalik kan xsangka di Malaysia kita juga ade pembinaan terbalik.. fuhh !! terbaik der .. apa kata kalau korang pegi sabah nanti korang cari alamat yang aku nak bg nanti ea pastu cerita balik dekat aku ok...Rumah dia tersangat lah cantik okeh meh-meh kita tengok gambar yg aku dapat ni

Kg Telibong, Batu 21, Jalan Telibong Tamparuli, 89208 Tuaran, Sabah, MALAYSIA

7 comments:

Tentang Kita said...

kukuh ker umah gini...

Syakir Rahman said...

ha ah la...jauh lbih cantek dr yg kt obersea punye :)

Awie Omar said...

TERIMA KASIH sebab sudi nak sertai NEXT TOP BLOGGER 2. Anda dah pun terpilih sebagai 16 PESERTA musim ini. Nickname anda dalam segmen itu nanti adalah : hairy (Jika mahu tukar nama lain bagitahu sebelum 27/5/12)

zera eira said...

hamboiiii! menarik gila!

deno said...

wah uniknya!!!tak sangka kat malaysia pun ada, biasa deno tahu kat oversea ada la.. thanks for sharing! :)

ikaa sharin said...

menarikkk !

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada buat makan makan sikit :D

Si Matatajam said...

mesti tuan umah ni nak sgt kelainan untukumah dia kan. sb tu wat design camni