Wednesday, April 18, 2012

CHAR KOEW TEOW TERBAIK PNG

Assalamualaikum...
Lambat plak aku update entry pasal ni..
Ahad lepas balik penang luangkan masa 2 hari bersama keluarga walaupun kejap tapi aku dapat juga lepaskan kerinduan aku dekat family... makan masakan mak , lepak ngn adik2 , maklumlah lama dah xjumpa dorang kan. Malam ahad tuh spend time ngn BFF lepak makan char koew teow IS ALKA RIA BM.. Tempat tuh mula-mula dulu tersangat femes oleh sebab terlalu sedap sehingga sekarang ni masih menjadi pilihan aku makan sepinggan pasti xcukup pnya .. Kalo korang jejalan penang tuh try lah rasa keenakkan char koew teow ni ea.. meh tgk serba sedikit pic kami..haha..
PINGGAN KECIK XCUKUP
LEPAS KENYANG MAIN HP JA
PENING KPLA PUN KUAR JUGA OK SBB TU MUKA CMTU.HAHA
BEFORE HUJAN
jadi macam mana nak try rasa x char koew teow asli from penang? kalau pegi penang tuh roger-roger lah aku ea..hehe

4 comments:

deno said...

erk! sedapnyeeeeee! dah lama tak makan kueteaw nieh... perghh! :)

hairy said...

@deno: sila2 pegi mkn...png nya sdp..haha

Pecinta pink^^ said...

terliur cek melihat nye..hikhik

Alieza Dayasari said...

udang best sgt2...