Friday, April 27, 2012

MAAF ANDA AKAN DI REMOVE



Assalamualaikum....
Akan di remove? !yeaa memang korang akan di remove..HAHA...eh!! tp kan REMOVE sebab SEGMEN sudah tamat lah...Kan masa awal april aku da wat SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST APRIL kan jadi sekarang dah nak masuk bulan MEI ..  so yang mana ada dalam list tuh akan di remove lah untuk mencari bloglist lain untuk bulan mei plak..   Jadi korang yang pernah join untuk april still boleh join lagi segmen untuk bulan mei ok..Oleh sebab aku ni xde lah bp nak femes sangat so xkisah sapa-sapa pun nk join lagi.. Senang lah nanti aku nak BW lain.. Bulan april tersangat bz kalau xsempat nak bw tu sejuta keampunan dari aku yea.. terima kasih sebab korang sudi follow n lawat blog aku...

*nangis terharu..hehe
Jangan lupa join tau..
Kang aku update entry baru tentang SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST MEI

4 comments:

Pezol Stylez said...

sob sob sob

are_lin@yu said...

menggemparkan..hehe

Silent Thinker said...

ada segmen br sila2 roger sy..=)

Pecinta pink^^ said...

alahai,sekejap je da nak mei..saya nak join yang mei pulak..hikhik:P