Tuesday, April 10, 2012

GAMBAR LIVE & VIDEO OMBAK RINDU ABPBH2011

Assalamualaikum..
Walaupun dah 2 ari anugerah bintang pupular berita harian 2011 telah berlalu tapi aku masih ade lagi nak wat entry pasal abpbh2011 nih..kali ni aku nak selitkan pulak gambar live yang aku snap masa dalam arena of star genting dengan video yang telah di copy paste dri youtube..haha...Oleh sebab kamera biasa-biasa ja jadi xdapat lah nak zoom sampai nampak jelas muka mereka ea...lite-lite ja sudah kan..haha..xkan lah xkenal ngn pelakon-pelakon hebat nih plak kan..sudah-sudah meh tengok gambar-gambar yang aku selit dalam nih...




macam mana ok x?korang ade nak komen pape?boleh lah kan janji ade gambar juga..hehe...terima kasih..

3 comments:

M said...

berombak ambak rindunya... da kwn sy xpernah tgk... mklumla org senior.. skrg dok kalut cari DVD... kt youtube da kann.. bleh hairy bg link x yg full version.. hehehe

MaYa MustWany said...

yg dok terjerit2 tuh,zul skli ke?hihi

Si Matatajam said...

Serius betoi tgk haris tu... Izah mmg cun...