Monday, April 9, 2012

KINI KEMBALI DRI ABPBH2011


Assalamualaikum...
halo3 setelah hampir 5hari aku xupdate blog kini aku kembali seperti biasa lah..oleh sebab aku berada diluar kawasan yang line internet xada jadi aku xdapat lah nak update entry..Hari rabu lepas aku gerak pergi kuala lipis ala tempat dato ct tuh lah tp bukan umah dato ct ea..haha...hadir tuk majlis tahlil yang diadakan di sana..so aku bercuti lah sampai ahad tengahari...Dalam kul 2 hari ahad tuh terus gerak naik genting dari sana.Perjalanan hampir 2 jam juga lah demi dato ct ngan fasha sandha aku tetap gagahkan diri nak pegi abpbh2011.Lagipun tiket ade kan so ape lah salahnya kalau g tgk isi masa kan isnin cuti der...haha...bukan semata-mata mat haron ok opsss Arron Aziz tp Dato Ct ngn fasha sandha..memang dijangkakan dato ct akan menang Anugerah Khas Seri Perak then Arron Aziz juga dh dijangkakan akan membwa trofi Bintang Paling Popular 2011 penangan ombak rindu kan..Tahniah buat dato ct, fasha sandha,arron aziz dan suma pemenang ABPBH2011 banyak kejutan yang berlaku kali ni tapi memang terbaik lah! pesembahan2 sumanya mantap2...waiting next entry ea....

p/s: tapi aku xde hati plak nak snap gambr oleh sebab terlalu ramai manusia kat sana jadi malu sikit suma meletop2 maklumlah kan..haha

3 comments:

noorniey Azman said...

how was the ABPH??sumpah best kan?

Pezol Stylez said...

waiting 4 next entry....i can't wait

MaYa MustWany said...

rugi la xbergambar..artis ngan artis..msti zul lgi myerlah.hihihi