Tuesday, April 3, 2012

MELAKA WONDERLAND PART 1

Assalamualaikum...
Arini baru lah sempat nak update blog oleh sebab terlalu penat so terpaksa lah hold kejap blog nih..hehe..weekend lepas aku bersama yang lain termasuk si blooger yang femes di merata tempat nih PEZOL STYLEZ round2 melaka.So kitaorg berlima pilih tuk mandi manda dekat melaka wonderland ari ahad..walaupun tempat nih baru buka tapi sgt-sgt bst okeh...berangan cm budak2 jer time main gelungsur dalam nih..hahaha..yang penting enjoyy!! hilang rasa penat lelah bekerja..ilang rasa tension2 yang mana ada dalm diri lepas gelak ketawa beramai-ramai...terbaik bila lepak2 sekali ijam, joe ,emi , n kwn dorg lupa nama sudah..hahaha...meh tgk part 1 nih ea..
EMI,JOE,HERY,IJAM
-PILIH2-HAHA
P/S: Amacam best x?ni belum pic yang mandi manda lagi kalau tgk cnfm jeles tgk kami begermbira..bestt tau bila bercuti ramai-ramai nih.haha.wait yer tggu next entry...

6 comments:

Pezol Stylez said...

phewittttttt...model pintu gerbang beraksi..haha

noorniey Azman said...

haha.sexy pose ntok last pic tuh yer :)

deno said...

wah... posing baek punye.. deno pernah g melaka tapi tak pernah pegi melaka wonderland nie..

MaYa MustWany said...

lalalalala

saya pura2 xnampak...

hahahah..

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

ishhhhhhhh ! sampay ke ary nie belom sampay jeless ! >_<

Nurfara Hani said...

A famosa ngan wonderland mane best?