Monday, April 9, 2012

GAMBAR LIVE & VIDEO PERSEMBAHAN ZZ N AZLAN ABPBH2011

 Assalamualaikum...
Walaupun gambar xbp nak jelas oleh sebab kamera biasa2 jer aku xkira nak gak letak pic yang aku snap masa persembahan ZIANA ZAIN $ AZLAN pada malam anugerah bintang popular brita harian semalam..Arini mereka jadi bualan di mana-mana saja portal hiburan malah blog pun turut sama kan.Sebab persembahan yang penuh bertenaga yang memukau suma penonton termasuk aku meremang-remang dengar live ni  lah yang buat mereka menjadi bualan orang ramai..memang sangat2 terbaik lah semalam..yg tgk dekat tv tuh amcm?meremang2 x?hahaha...meh tgk serba sedikit pic yg sempat snap nih ea..maaf lah nak bukan seat VVIP sbb tuh lah xbp nak jlas lagipun guna 3.2 mex sajo!..haha


amcam okey x?kalau xok pun just say okey lah ea...haaa!! video nih aku xtau lah boleh tgk ka x sbb aku 1st time letak kat blog nih...kalau lah xboleh kan just tgk kat youtube ja lah ea...hehehe...terima kasih...

3 comments:

Detective Fiqa said...

hehehe boleh tahan ^^

MaYa MustWany said...

memang best.suka2

Si Matatajam said...

Bagi akak suara zz mmg tiada tandingan la...