Tuesday, April 24, 2012

HELP ME BUNTU!!

Assalamualaikum...
KEKONON BUNTU
Hari ni aku g interview dekat stu company nih then kena tunggu second interview plak... Harapan nak dapat tuh nth lah x berapa yakin la plak oleh sebab ramai.. Nak tunggu 2nd interview plak xtau bila.. Tp tadi lepas interview lepak-lepak ngn kawan aku sorang nih then datang plak kawan dia sorang lagi .. kawan dia ni cheif senior executive Allianz ...Pastu dia tnya aku nak keja x? kalau nak dia boleh tlg sbb td dia tgk aku interview kan.. Dia terang lah serba sedikit pasal macam mana nak buat kerja nih..Mesti korang akan cakap susah kan nk jual? aku dah tanya ramai pendapat so jawapan semua sama.. tp xkisah lah yang penting yakin tuh je.. Kerja ape xsusah kan jadi perlu ke tidak aku try? basic rm1500 so how?!! help me..

13 comments:

nur_za said...

buat je apa terbaik untuk kamu ok

hairy said...

@nur_za:tq awk...hehe

Syakir Rahman said...

ok la tuh basic 1500...cri pengalaman dlu... kalo 1st time keje xley crewet sgt... nnt dah lama2 ok la tuh...

Silent Thinker said...

try je wak..
carik pengalaman..
=)

hairy said...

@syakin :tq bro...komen anda buat lebh semngat..haha...terima kasih byk2 ok..

hairy said...

@silent: awak tq so much...bersmngt ni nk cri pnglman..hehe..sbb sya ni suka buat keja2 sale...pdhal stdy engineering :p

Silent Thinker said...

apa yg kite blaja kadang tak menentukan pintu rezeki kite...
yg penting rezeki yg halal..=)

hawiz said...

dothe best..hihih.tetibe!

deno said...

boleh try.. mana tahu rezeki kan.. boleh dpt pengalaman lagi.. lagipun byk tuh.. :)

hairy said...

@silent : hehe..okeh baik i try do the best..tq so much again.. ;-)

hairy said...

@hawiz: haha tq bro...:p

hairy said...

@deno: aha kn pnglman dlm bdg lain lak...yeah!! dh dpt kptsan...

zera eira said...

pilih yang terbaik ok. ni peluang nih. gudluck :)