Friday, April 13, 2012

IH EMPAYAR : TEMPAHAN COOKIES

Assalamualaikum..
Syukur ke hadrah ilahi kerana limpahkan aku & partner aku terima rezeki yang xputus-putus nih..Allhamdulilah oder untuk cookies 3balang dah siap untuk diedarkan.Sangat-sangat berterima kasih kepada mereka yang sudi support my  bisnes jobs nih.Nanti kalau dah rasa bg lah komen ea..pasti anda semua tidak akan kecewa dengan hasilnya..hehe..!Kalau korang yang lain belum tau lagi dekat mana nak dapatkan info then apa lagi produk yang dihasilkan just KLIK NI FB LIKE segala maklumat tertera didalam
TERDAPAT 2 JENIS BLANG
NI BALANG SEDERHANA RM25

JANGAN LUPA ODER EA BILA-BILA MASA TEMPAHAN KAMI TERIMA..HEHE.
SAMBIL MENYELAM MINUM AIR LAH BILA KITA WAT BLOG NI KAN...IHIKSS

9 comments:

noorniey Azman said...

nak tanya laahhh..cookies sgala neh u buat sndiri eh?

hairy said...

@noni:i tolong letak dalam balang ja..hahaha..untie i lah :-)

noorniey Azman said...

ceh ceh.baru nak kagum!hahaha.xpe2~~tumpang nama gitu.

hairy said...

@noni:sbernya segan nak ngaku..hahaha...yup! kami yg hasilkan..hahamy untie apam..

Silent Thinker said...

hairy berapa isi sebalang tu ek

hairy said...
This comment has been removed by the author.
hairy said...

@silent: hrga n rm25 ja..balang sederhana bsr..dijmin sdp shgga nk lagi skli..pape kat fb ea...

Si Matatajam said...

Dasat ko dik, siap wat cookies tu.. Pandai wat duit ek..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...memang pandai berniaga HH ni yer...;)