Saturday, April 28, 2012

PERHATIANNN TUK FOLLOWERS !!!!!!

Assalamualaikum
hai korang selamat berhujung mggu ea..  Pagi ni nak wat entry sesimple jer just aku bagtiau terpaksa hold blog kejap oleh sebab ade benda yang harus aku settel kan  x buka lappy sehingga esok @ lusa ...oleh sebab SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST MEI terlewat aku buat jadi xsempat sangat nak BW promote kat semua blog..if klo korang terbaca entry nih jangan lupa join ok..hope korang dapat support aku..  Yang dah join tu sejuta terima kasih ea nanti kita BW sesama bila aku dah setel suma kerja aku  macam2 hal sejak kebelakangan ni ..jadi itu saja yg aku nak sampaikan..korang yg sudi follow tuh terima kasih dri hujung rmbut smpai kaki ea jgn lupa kalau masuk blog aku TINGGALKAN LINK kat shout ok..

nanti 1 mei aku akan listkan blog korang di SIDEBAR ..

p/s:jangan lupa join SEGMEN ok KLIK SINI

2 comments:

Nelva Amelia said...

nice info, thx for sharing :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak beritahu jer. n sorry erk nyusahkan.
http://www.santaileeza.com/2012/12/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

syarat kena tag. so saya tag awk.