Saturday, April 14, 2012

BEAR TUK BIRTHDAY GIRL

Assalamualaikum...
Hari ni ada jemputan to birthday party dekat sg penchala jadi jika ke birthday party mestilah bawa hadiah kan tambah-tambah plak birthday budak-budak haruslah bagi hadiah baru dorang suka...Untuk birthday kali nih budak-budak perempuan so hadiah untuk dia adalah bear..hehe...harap-harap suka lah ea..nak beli ape pun dah xtau lah jadi dalam pikiran hanya tuh ja lah..Semalam kuar lah berjalan sana sini kejap nak cari benda nih pusing sana pusing sini naik pening kepala-kepala rsa cam nak pitam jumpa lah bear yang besar dan murah..Kat tempat lain mahal tau aku tengok besar nih tawar punya tawar sama juga. Ada 1 bear kaler coklat ni cantik n sesuai lah tuk budak2. Nasib lah air hitam or bukit kayu hitam jauh kalau x dah lama g beli satu lori murah kan situ..hehe..
tadaaaaaaa......
cantik x?

ada sapa-sapa nak hadiah cmni boleh lah jadi budak2 dengan segera..hehe

5 comments:

Miss Tomey :) said...

Kita nak , Kita nak :D

ctk said...

nak jugk...birthday ct xlme lg neh...hahaha

ctk said...

nak jugk...birthday ct xlme lg neh...hahaha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah seronoknya jadi budak2 dpt hadiah tedy bear tapi kalau nak bagi org dewasa pun apa salahnyakan mesti org yg dpt tu lg seronok...:)

Si Matatajam said...

Nampaknya akak kena guna time machine la nak jadi budak balik... Pastu nak tuntut hadiah kat hairy