Saturday, April 14, 2012

REVIEW FILEM : BATTLESHIP


Assalamualaikum....
Semalam oleh sebab xde nak wat benda ape , jadi amik keputusan tuk tengok wayang..pikir punya pikir nak tengok cite pe last-last BATTLESHIP jadi pilihan oleh sebab hall dia x terlalu ramai..Mula2 pikir nak tgk the hunger game,street dance2,mirror2 the last choice battleship nih lah...oleh sebab cite omputeh kan jadi kalau tgk last-last minit pun rasa best lagi sebab ramai orang kan..kalau cite melayu tuh last2 minit silap haribulan 5 orang ja dlm hall yang besar gedabak tuh..hahaah...cita omputeh nih aku suka tgk last2 minit sikit xkisah lah orang kata  ketinggalan ke ape ke yang penting puas bagi diri aku...BATTLESHIP ni sangat best cite dia dh macam tgk transformer ja maklumlah dari pengarah yang sama kan..Dengan pelakon2 yang hebat lak if kalau korang xtau nak buat apa hujung minggu ni better pegi lah tgk wayang cite nih kalau korang minat cita omputeh lah ea...kalau x minat 3 temujanji still masih kosong beratus-ratus lagi seat..opsss..hahaha.Bukan xnak tgk n support cta melayu tapi oleh sebab asyik cinta-cinta ja naik bosan dah balik-balik nanti sama ja jalan cita cm filem-filem lain putus,gaduh pastu sambung semula..pediaaa..hahah..enjoy ur holiday korang....
ni dia sedutan dari trailer

10 comments:

Awie Omar said...

Assalamualaikum / selamat sejahtera. Jutaan terima kasih kerana sudi follow blog saya.
Dengan senang hati saya juga telah follow blog anda. NEXT TOP BLOGGER musim 1 sudah
berakhir dalam blog AWIE OMAR. Akan menyusul selepas itu NEXT TOP BLOGGER musim 2
pula. Niat sebenarnya nak pelawa anda untuk menyertainya. Harap sudilah turut serta.
Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen entri anda di sini (saya
akan tengok balik) atau komen saja di blog saya. Saya hormati segala keputusan. Jika
kurang berminat dan tidak mahu menyertainya pun tidak mengapa. Maklumkan saja macam
tadi jugak ATAU jika mesej ini tidak dibalas oleh anda sebelum 17/4/12 maka saya akan
anggap anda tidak mahu menyertainya. Apapun terima kasih kerana sudi habiskan baca
mesej ini. Jika ingin tahu maklumat lanjut tentang segmen ini, boleh tekan link yang
tertera ini http://awieomar.blogspot.com/2012/03/next-top-blogger-1-episod-13.html

Mrs.Imran said...

mmg terbaik tp tak tengok lagi huhuhu

noorniey Azman said...

battleship sgt lah ohceemmm!!!!ase nak tengok skali lagi jeh!haha

hairy said...

@awie:thankz invite...isnyaalah akn join...

hairy said...

@mrs imran:sila pegi tgk dgn segera best sgt makesure 3d ok..haha

hairy said...

@noni:tgk kat mna?jum tgk skli lagi....:p

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

sana sini org perkata kn citer nie
gempakk la ea
cik eyla belum tgk lagi

Awie Omar said...

Terima Kasih hairy sebab sudi nak join. Anda dah tersenarai bersama 16 peserta lain untuk NTB musim ke 2 ni. Terima kasih banyak2.

maszull said...

assalamualaiakum hazwan hairy...memang2 best tengok cite ni...:)

Si Matatajam said...

Cerita ni mmg akak bagi 5 bintang.. Mmg best sesangat... Yang paling best bila group veteran nak join skali tu..